Σουάρες, Μόντριτς, Σαούλ και Χοακίν βοηθούν τα παιδιά με καρκίνο – «Θα κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι» (video)

Σε μια πολύ σημαντική πρωτοβουλία συμμετέχουν άσοι της μπάλας με στόχο να κάνουν παιδιά που δίνουν μάχη με τον καρκίνο να νιώσουν καλύτερα.

Συγκεκριμένα, οι ποδοσφαιριστές της Ρεάλ Μαδρίτης Λούκα Μόντριτς, της Ατλέτικο Σαούλ Νίγκεθ και Λουίς Σουάρες (πριν από λίγες ώρες άφησε την Μπαρτσελόνα για την ομάδα της Μαδρίτης) και της Μπέτις Χοακίν παίρνουν μέρος στην εκστρατεία αλληλεγγύης του Ιδρύματος «Juegaterapia», το οποίο βοηθά τα παιδιά με καρκίνο μέσω παιχνιδιών, με το σύνθημα: «Θα κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι».

Η πρωτοβουλία περιλαμβάνει το «Balón Pelón», ένα παιχνίδι

που οι παίκτες έχουν εξατομικεύσει με μηνύματα για παιδιά και που διατίθεται στο εμπόριο για την απόκτηση χρημάτων ώστε να βοηθήσει το ίδρυμα.

Orgulloso de presentar el #BalónPelón que he diseñado para la Fundación @juegaterapia

Juntos formamos el mejor equipo para ganarle el partido al cáncer infantil. pic.twitter.com/9sJ30PZn0B

— Joaquín Sánchez (@joaquinarte) September 8, 2020

Ο αρχηγός της Μπέτις ήθελε να στείλει ένα μήνυμα και έγραψε «Θάρρος» στην μπάλα του στα παιδιά που έχουν πληγεί. Ο Σουάρες τονίζει πως «Απαγορεύεται να παραδοθείς», ενώ ο Σαούλ «Ποτέ μη σταματήσετε να παλεύετε» και ο κροάτης μέσος, Μόντριτς υπέγραψε «Τα καλύτερα πράγματα δε γίνονται ποτέ εύκολα».

Εκτός από τα μηνύματά τους, οι ποδοσφαιριστές έχουν επίσης μοιραστεί ωραίες στιγμές με τα παιδιά που αντικατοπτρίζονται σε ένα βίντεο που αποτελεί μέρος της έναρξης αυτής της νέας εκστρατείας από το Ίδρυμα «Juegaterapia».

¡Gracias, @diarioas! “La Fundación Juegaterapia presenta el #BalónPelón junto a varias estrellas de @LaLiga” https://t.co/sUguQIF3hU a través de @AS_Tikitakas

— Juegaterapia (@juegaterapia) September 17, 2020

¡Este partido, lo vamos a ganar! Y por goleada.
Un placer colaborar con @Juegaterapia en el proyecto #BalónPelón, compartiendo sesión con @JoaquinArte y el pequeño gran héroe Pablo.
Una preciosa iniciativa para ayudar a niños enfermos de cáncer.#HechodeOtraMadera pic.twitter.com/C7Yv6jPnCY

— La Caseta (@somoslacaseta) September 16, 2020

Los #BabyPelonesJT aprovechan los últimos rayitos del sol del verano en nuestra ofi . Han llegado de vacaciones con ganas de planes nuevos . pic.twitter.com/xdBv9x7aNt

— Juegaterapia (@juegaterapia) September 16, 2020

Princesa, futbolera y guerrera… ¡VIVA MARÍA! #BalónPelón https://t.co/B0pzb1PnZw

— Juegaterapia (@juegaterapia) September 14, 2020

Poderoso trío de ases ¡Gracias, Salud! #BalónPelón #BabyPelonesJT https://t.co/vwVZ7iDNzw

— Juegaterapia (@juegaterapia) September 11, 2020

Keywords
Τυχαία Θέματα