Άγριο έγκλημα στον Άγ. Παντελεήμονα: Χτυπήματα σε κεφάλι και πλάτη είχε το θύμα

Σε προχωρημένη σήψη εντοπίστηκε πτώμα γυναίκας ασιατικής καταγωγήςΟ θάνατος της γυναίκας ήταν ασφυκτικός και αποφρακτικός

Σοκαριστικά είναι τα ευρήματα του ιατροδικαστή για το πώς δολοφονήθηκε η γυναίκα, ηλικίας 48 ετών και ασιατικής καταγωγής, η οποία εντοπίστηκε νεκρή και σε προχωρημένη σήψη τα ξημερώματα της Πέμπτης μέσα στο διαμέρισμά της στον Άγιο Παντελεήμονα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το πόρισμα του ιατροδικαστή, το θύμα έφερε πέντε θλαστικά τραύματα στο κεφάλι με αμβλύ όργανο, τα περισσότερα στο ινιακό και βρεγματικό οστό και πίσω από το αυτί.

Ακόμη, το θύμα έφερε μία βαθιά

εκδορά στην ωμοπλάτη που φανερώνει ότι την χτύπησαν με δύναμη σε κάποιο αντικείμενο καθώς την έριχναν κάτω πιθανόν και ο θάνατός της ήταν ασφυκτικός και αποφρακτικός εξαιτίας της περίδεσης με το ύφασμα στο στόμα και τη μύτη της.

Ο χρόνος θανάτου προσδιορίζεται στις 2,5 ημέρες λόγω τυμπανισμού της σορού.

Το χρονικό

Η γυναίκα δεν είχε δώσει σημάδια ζωής τις τελευταίες ημέρες, γεγονός που ανησύχησε τόσο τους ενοίκους των διπλανών διαμερισμάτων, όσο και τον εργοδότη της.

Η άτυχη γυναίκα εντοπίστηκε από τον σπιτονοικοκύρη που είχε ημέρες να την δει και λόγω της πολύ έντονης δυσοσμίας μπήκε στο διαμέρισμα και την ανακάλυψε νεκρή.

Στο σημείο κλήθηκε και έσπευσε κλιμάκιο της αστυνομίας και ιατροδικαστής, όπου και εκεί αποκαλύφθηκε το άγριο έγκλημα.

Συγκεκριμένα, μέσα στο διαμέρισμα του 5ου ορόφου, εντοπίστηκε κάτω από το κρεβάτι η γυναίκα ντυμένη, δεμένη με πλαστική σακούλα στο κεφάλι, ενώ τα χέρια της ήταν πισθάγκωνα και χειροπόδαρα δεμένα με σεντόνι.

Σύμφωνα με την αστυνομία, στο διαμέρισμα δεν υπάρχουν ίχνη παραβίασης.

Keywords
Τυχαία Θέματα