Σοκάρει η κατάθεση για τη Μαρκέλλα: Της έβαλα κοκαΐνη στα δόντια – Πώς έγινε η αρπαγή (video)

Σοκαριστικά είναι τα όσα κατέθεσε η 33χρονη κατηγορούμενη, σε βάρος της οποίας έχει ασκηθεί ποινική δίωξη, για την απαγωγή της μικρής Μαρκέλλας. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του καναλιού, οι αστυνομικοί – βασιζόμενοι στη δικογραφία – εκτιμούν πως η 33χρονη είχε σχέδιο και είχε στήσει ενέδρα στη μικρή έξω από το σχολείο της.

Η κατηγορούμενη αρνήθηκε σήμερα τις κατηγορίες της κακοποίησης και δέχθηκε μόνο αυτή της ασέλγειας και των ναρκωτικών. Ενώ όπως δήλωσε μέσω του δικηγόρου της πραγματική της πρόθεση ήταν να φροντίσει το παιδί.

«Την Πέμπτη πήρα ένα ταξί

και πήγα στις 12:15 στο σχολείο του κοριτσιού και περίμενα να σχολάσει. Μόλις την είδα, την ακολούθησα. Σκέφτηκα όλα πάνε καλά, μου έκατσε “λουκούμι”» περιγράφει. Σε ερώτηση εάν είχε ξαναπάει στο σχολείο της μικρής Μαρκέλλας, απάντησε: «Ναι, άλλη μια φορά πριν από την καραντίνα αλλά δεν την είχα δει».

Στη συνέχεια η 33χρονη λέει τα εξής: «Της πήρα κουλούρι και χυμό και κάποια στιγμή βαφτήκαμε και βγάλαμε φωτογραφίες, τις οποίες είχα σε ένα κινητό τηλέφωνο, το οποίο πέταξα αφού πρώτα έσβησα τις φωτογραφίες».

Και φέρεται να ομολογεί: «της έδωσα τρία υπνωτικά χάπια με κουτάλι, όπως το σιρόπι. Εγώ έκανα χρήση κοκαΐνης και πήρα τρία υπνωτικά χάπια. Την επόμενη ημέρα κοιμόμασταν όλη την ημέρα. Δεν σηκωνόταν και της έβαλα κοκαΐνη στα δόντια».

Η 33χρονη, θα απολογηθεί στον ανακριτή την Δευτέρα, 22 Ιουνίου, έπειτα από προθεσμία που ζήτησε και πήρε η ίδια.

Η μικρή Μαρκέλλα βρίσκεται ακόμα στο νοσοκομείο ενώ την επισκέφθηκε ο αδερφός της.

Keywords
Τυχαία Θέματα