Σημάδια που δείχνουν ότι δεν θέλει σχέση

Περνάτε καλά, αλλά κάποιες στιγμές αισθάνεσαι ότι… είστε και δεν είστε μαζί. Κάθε φορά που αποχωρίζεστε ή κάθε φορά που αλλιώς είχες φανταστεί ότι θα εξελιχθεί το ραντεβού σας, εκείνος/εκείνη κάνει αυτό που σε οδηγεί να αναρωτιέσαι: «τελικά δεν θέλει να κάνει σχέση;». Αλλά απάντηση ξεκάθαρη δεν παίρνεις. Η αλήθεια είναι πως σημάδια υπάρχουν και ίσως καλό είναι να τα εξετάσεις.

Δεν αναφέρεται καθόλου στο μέλλον και δεν κάνει κανένα σχέδιο μαζί σου. Από το αν θα συναντηθείτε το επόμενο σαββατοκύριακο μέχρι το αν θα φύγετε για ένα τριήμερο.

Εσύ από την άλλη έχεις σχεδιάσει

τα πάντα μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια – από το πού θα πάτε διακοπές μέχρι σε ποια περιοχή θα συγκατοικήσετε. Μήπως, όμως, έχεις υψηλές προσδοκίες από μια ανύπαρκτη σχέση τις οποίες δεν έχεις καν επικοινωνήσει;

Έχει ως προτεραιότητα τη δουλειά, τους φίλους, την οικογένεια, τις συνήθειες, και αν υπάρχει χρόνος τότε βλέπει κι εσένα.

Η σχέση σας παραμένει επιφανειακή. Δεν υπάρχει καμία συζήτηση για τα συναισθήματα, τα όνειρα και τους φόβους σας. Δεν υπάρχουν υποχωρήσεις και συμβιβασμοί αλλά ούτε και δέσμευση. Δεν υπάρχει καν διάθεση να μιλήσετε για τα απλά, καθημερινά που συμβαίνουν στον καθένα σας.

Keywords
Τυχαία Θέματα