Σφοδρός Κοντονής σε Κεφαλίδου: Είστε ένας σύγχρονος Ιαβέρης

Στιγμές αλά Βίκτωρ Ουγκώ αναβίωσαν στην αίθουσα του Κοινοβουλίου, με την ένταση ανάμεσα στον υπουργό Δικαιοσύνης, Σταύρο Κοντονή και τη βουλευτίνα της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Χαρά Κεφαλίδου, να «χτυπάει κόκκινο».

Στο πλαίσιο της απάντησης του αρμόδιου υπουργού σε επίκαιρη ερώτηση της Χαράς Κεφαλίδου με θέμα «απονομή Χάριτος σε ποινικούς κατάδικους προκειμένου να διοριστούν ή να πάρουν άδεια ασκήσεως επαγγέλματος», η δεύτερη κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι μέσω της απονομής χάριτος «η κυβέρνηση βρήκε μία καινοτόμο λύση

για τη λύση του δημογραφικού λόγω της πολιτογράφησης καταδικασμένων αλλοδαπών, με απώτερο σκοπό να βρεθεί νέο αίμα ψηφοφόρων. Κλέφτες κι απατεώνες είναι, αχάριστοι δεν είναι» διαπίστωσε.

Ο υπουργός Δικαιοσύνης απάντησε σε υψηλούς τόνους, τονίζοντας ότι «ο ακροδεξιός λόγος και η φασίζουσα ρητορεία, συνδυασμένα με παραπληροφόρηση και πρωτόγνωρη επιθετικότητα κατά του Προέδρου της Δημοκρατίας και της Κυβέρνησης, αποδεικνύει ότι το κόμμα της Αλλαγής του 1981 έχει μετατραπεί όχι μόνο σε πολιτικό δεκανίκι της Δεξιάς του κ. Μητσοτάκη αλλά και σε κήρυκα του μίσους, του κοινωνικού περιθωρίου για πολίτες που υπέπεσαν σε αδικήματα κατά το παρελθόν και τιμωρήθηκαν γι’ αυτά και της εξόντωσης συνανθρώπων μας».

Τέλος, ο υπουργός Δικαιοσύνης επισήμανε ότι σημερινή συζήτηση στη Βουλή ήταν μια αποκάλυψη των σύγχρονων Ιαβέρηδων, οι οποίοι απ’ ότι φαίνεται δεν ευδοκιμούν μόνο στην ακροδεξιά και τους νεοναζί αλλά και στο κόμμα της κ. Γεννηματά.

Keywords
Τυχαία Θέματα