Στο εξώφυλλο του NBA2K19 ο Γιάννης Αντετοκούνμπο (εικόνες – video)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κοσμεί και επίσημα το εξώφυλλο του κορυφαίου μπασκετικού video game NBA2K19, με την 2Κ να ανακοινώνει τη συνεργασία της με τον αστέρα των Μιλγουόκι Μπακς.

Έτσι, ο Greek Freak γίνεται ο πρώτος διεθνής παίκτης, η φιγούρα του οποίου θα βρίσκεται στο εξώφυλλο του δημοφιλούς video game.

dir="ltr" lang="en">I am honored to be the first international player featured on the cover of @NBA2K. Pre-orders are now available #NBA2K19 https://t.co/4KpjAmy1TO pic.twitter.com/gWZBcCMHVF

— Giannis Antetokounmpo (@Giannis_An34) 2 Ιουλίου 2018

Ο Giannis «εξαργύρωσε» την εξαιρετική σεζόν που ολοκλήρωσε στο «μαγικό κόσμο» του ΝΒΑ, με την εταιρία να του δίνει ψήφο εμπιστοσύνης και να του χαρίζει χωρίς δεύτερες σκέψεις πρωταγωνιστική θέση στο video game της νέας σεζόν.

Πρόκειται για ακόμη ένα… παράσημο του Giannis στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, αλλά και ακόμη μία κίνηση επιβεβαίωσης του αυξανόμενου κύρους και αναγνώρισης που τυγχάνει ο έλληνας superstar των Μιλγουόκι Μπακς στα παρκέ του ΝΒΑ, αλλά και παγκοσμίως.

Phenom. Greek Freak. And now, cover athlete. Meet the face of our #NBA2K19 Standard Edition, @Giannis_An34. Available on September 11th. Pre-order #NBA2K19 now https://t.co/YlVfTy452Y pic.twitter.com/rVpnTFYQZy

NBA 2K19 (@NBA2K) 2 Ιουλίου 2018

Tune into our live event for a special announcement #NBA2K19

Keywords
Τυχαία Θέματα
iNews > Ειδήσεις > altsantiri