Σεισμός στη Σάμο: Τραγωδία με δυο νεκρά παιδιά – Τα καταπλάκωσε τοίχος (video)

Τραγωδία στη Σάμο με τη χώρα να θρηνεί δυο νεκρά παιδιά από κατάρρευση τοίχου σε παλιό σπίτι στο νησί, μετά τον ισχυρό σεισμό των 6,7 βαθμών της Κλίμακας Ρίχτερ, με βάση τα όσα μετέδωσε η ΕΡΤ.. Πρόκειται για ένα αγόρι και ένα κορίτσι που πήγαιναν στο Λύκειο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, τα δύο παιδιά επέστρεφαν από το σχολείο προς την πλατεία και τις κατοικίες τους από κεντρικό δρόμο (οδό Κανάρη) και εκείνη την ώρα έγινε ο σεισμός.

Τα δύο παιδιά φαίνεται ότι πέρασαν δίπλα από ετοιμόρροπο τοίχο, ο οποίος κατέρρευσε πάνω τους.

Αρχικά ήταν αγνοούμενοι και κλήθηκε η πυροσβεστική στις 16:50. Οι άνδρες της πυροσβεστικής τα βρήκαν καταπλακωμένα στο συγκεκριμένο σημείο. Αρχικά διαπίστωσαν ότι το ένα παιδί ήταν νεκρό, ενώ και το άλλο δεν είχε τις αισθήσεις του. Για το δεύτερο έγιναν προσπάθειες διάσωσης στο νοσοκομείο, όπου μεταφέρθηκαν τα δυο παιδιά.

Στο σημείο της τραγωδίας βρέθηκε και ο πατέρας του ενός παιδιού άμεσα, που ψέλλισε… «Σκοτώθηκε το παιδί μου». Στο ίδιο σημείο ήταν, νωρίτερα, και άλλοι κάτοικοι, οι οποίοι κοιτούσαν εάν είχαν πάθει ζημιές οι περιουσίες τους.

Το σημείο όπου βρήκαν τραγικό θάνατο τα δύο παιδιά

Πλάνα από το σημείο όπου τα δύο παιδιά στη Σάμο βρήκαν τραγικό θάνατο μετά από κατάρρευση τοίχου σε παλιό σπίτι στο νησί μετέδωσε η ΕΡΤ.

Ο ανταποκριτής της ΕΡΤ ανέφερε ότι άκουσαν τις φωνές των γονιών που έλεγαν ότι τα παιδιά μπορεί να βρίσκονται εκεί.

Δείτε τα πλάνα:

Keywords
Τυχαία Θέματα