Θρίλερ με την απαγωγή του επιχειρηματία – Καμία επικοινωνία από τους δράστες

Εντείνεται η αγωνία της οικογένειαςΟι δράστες δεν έχουν επικοινωνήσει με την οικογένεια για λύτρα Τι λέει ο ξάδερφος του επιχειρηματία

Επί ποδός βρίσκονται οι αστυνομικές αρχές με αφορμή την υπόθεση της απαγωγής γνωστού επιχειρηματία στον Πειραιά το πρωί της Πέμπτης, με την αγωνία της οικογένειας να εντείνεται καθώς μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει κάποια επικοινωνία με τους απαγωγείς για λύτρα.

Από τα όσα έχουν γίνει για την ώρα γνωστά, η απαγωγή έγινε μπροστά στα μάτια δεκάδων ανθρώπων που είδαν τους δράστες

στην Ακτή Θεμιστοκλέους, να ακινητοποιούν τον επιχειρηματία και να τον υποχρεώνουν να τους ακολουθήσει.

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο πως οι δράστες ήταν τέσσερις, είχαν μεγάλη σωματική διάπλαση και καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους και φορούσαν μπλούζες που ανέγραφαν «ΕΚΑΜ». Επίσης, το αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν ήταν μάρκας Volkswagen.

Τι λέει ο ξάδερφος του επιχειρηματία

Ο ξάδερφος του επιχειρηματία, μίλησε στον ΣΚΑΪ και στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, τονίζοντας πως ο 50χρονος δεν είχε καμία ανησυχία, ούτε έπαιρνε μέτρα προφύλαξης.

«Ο ξάδερφός μου δεν είχε ούτε χρέη προς το δημόσιο, ούτε προς τους εγαζόμενους, ούτε προς τους προμηθευτές, γι΄αυτό και δεν είχε καμία προστασία, ούτε οπλοφορούσε», δήλωσε ο Νίκος Μαυρίκος.

Keywords
Τυχαία Θέματα