Το «αντίο» του Αλέξη Τσίπρα σε Βαρδή Βαρδινογιάννη και Θεόδωρο Αντωνίου

Συλλυπητήρια στην οικογένεια του δικηγόρου και συγγραφέα Βαρδή Β. Βαρδινογιάννη, αλλά και σε αυτήν του συνθέτη Θεόδωρου Αντωνίου έστειλε μέσω Twitter o πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

«Πιστός στις αξίες και τα ιδανικά της Αριστεράς, ο Βαρδής Βαρδινογιάννης βρέθηκε μέχρι το τέλος της ζωής του στην πρώτη γραμμή των αγώνων της εποχής του. Αποχαιρετούμε με σεβασμό τον σύντροφο. Συλλυπητήρια

στην οικογένεια και τους οικείους του», αναφέρει στην ανάρτησή του ο πρωθυπουργός για τον θάνατο του αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης.

Πιστός στις αξίες και τα ιδανικά της Αριστεράς, ο Βαρδής Βαρδινογιάννης βρέθηκε μέχρι το τέλος της ζωής του στην πρώτη γραμμή των αγώνων της εποχής του. Αποχαιρετούμε με σεβασμό τον σύντροφο. Συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.

— Alexis Tsipras (@atsipras) 27 Δεκεμβρίου 2018


«Συνθέτης και μαέστρος διεθνούς εμβέλειας, με σημαντικό παιδαγωγικό έργο, ο Θόδωρος Αντωνίου υπήρξε πυλώνας της σύγχρονης ελληνικής μουσικής και της μουσικής έρευνας. Εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του», τόνισε ο κ. Τσίπρας αποχαιρετώντας τον σπουδαίο συνθέτη.

Συνθέτης και μαέστρος διεθνούς εμβέλειας, με σημαντικό παιδαγωγικό έργο, ο Θόδωρος Αντωνίου υπήρξε πυλώνας της σύγχρονης ελληνικής μουσικής και της μουσικής έρευνας. Εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.

— Prime Minister GR (@PrimeministerGR) 27 Δεκεμβρίου 2018

Keywords
Τυχαία Θέματα