Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του Θανάση Γιαννακόπουλου – Ομπράντοβιτς: Ήταν μια σπουδαία προσωπικότητα

To «ύστατο χαίρε» στον Θανάση Γιαννακόπουλο θα έχουν την ευκαιρία να πουν οι φίλαθλοι και ο απλός κόσμος στον σπουδαίο παράγοντα, καθώς η σορός του θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα στην Μητρόπολη Αθηνών την Τρίτη (26/03). Ημέρα που θα γίνει και η κηδεία του ανθρώπου που με την απώλειά του βύθισε στο πένθος τον αθλητικό και επιχειρηματικό κόσμο.

Την Τρίτη (19/3), ημέρα που έγινε γνωστή η τραγική είδηση του θανάτου του, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς μίλησε συντετριμμένος

για τη βοήθεια που του παρείχε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος στα 13 χρόνια «θητείας» του στον Παναθηναϊκό, Ο πρώην προπονητής των «πράσινων» μίλησε μετά τη νίκη της Φενερμπαχτσέ επί της Μπουντούτσνοστ, για την 27η αγωνιστική της Euroleague.

Το τελευταίο κεφάλαιο στην πορεία του Θανάση Γιαννακόπουλου θα «γραφτεί», λοιπόν, την ερχόμενη Τρίτη (26/3) στην Ιερά Μητρόπολη Αθηνών. Εκεί, θα πραγματοποιηθεί η νεκρώσιμος ακολουθία στις 14:00. Πριν από αυτή, η σορός του πρώην σπουδαίου παράγοντα θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα από τις 08:00 έως τις 12:30, ώστε όλοι όσοι αγάπησαν τον «τυφώνα», να μπορέσουν του πουν το τελευταίο αντίο. Όπως είπαμε, η ταφή του Θανάση Γιαννακόπουλου θα γίνει στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών.

Όσο αφορά στις δηλώσεις του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ο νυν τεχνικός της Φενέρμπαχτσε υπογράμμισε: «Αν ζεις με έναν άνδρα που σε βοήθησε σε όλα για 13 χρόνια, είναι σκληρό να τον χάνεις. Χάσαμε τρία αδέλφια (σ.σ. Παύλο, Κώστα και Θανάση Γιαννακόπουλο). Είμαι πραγματικά λυπημένος. Τα συλλυπητήριά μου σε όλη την οικογένεια Γιαννακόπουλου, την κόρη του, την σύζυγό του και σε όσους τον αγαπούν. Ήταν μια σπουδαία προσωπικότητα. Με βοηθούσε συνέχεια. Όχι μόνο εμένα, βοήθησε όσους δούλεψαν μαζί του. Θα είναι για πάντα στις καρδιές μας. Και όλοι θα θυμούνται τι έκαναν για το μπάσκετ και τον Παναθηναϊκό».

Να θυμίσουμε ότι ο «Ζοτς» είχε μιλήσει με λόγια αγάπης και για τον Παύλο Γιαννακόπουλο, όταν «έφυγε» ο εμβληματικός ηγέτης από την ζωή τον περασμένο Ιούνιο, αναφέροντας εκτός των άλλων: «Ήταν σαν πατέρας μου, δεν μπορώ να κοιμηθώ…». Ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού είχε έρθει λίγες ώρες αργότερα με δάκρυα στα μάτια στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών, όπου και πραγματοποιήθηκε η νεκρώσιμος ακολουθία του Παύλου Γιαννακόπουλου στις 13 Ιουνίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα