Δημήτρης Σούλτας: Χουλιγκάνια παντός τύπου

*** Πριν από λίγο ο Γιάννης Λοβέρδος κατήγγειλε ότι κυκλοφορεί στην Ελλάδα κομμμουνιστική εγκυκλοπαίδεια με τίτλο «Πάπυρος Λατούς Μπριτάνικα».

*** O Κώστας Σημίτης ανησυχεί για τη διαφθορά στη χώρα. Πριν 20 χρόνια δεν ανησυχούσε. Όπου υπήρχε διαφθορά έβαζε μπουγάδα ο Τσουκάτος και τα έκανε όλα αστραφτερά.

*** Καθώς η θερμοκρασία

ανεβαίνει, τους επόμενους μήνες δύο είναι τα επικίνδυνα είδη που θα φυτρώνουν εκεί που δεν τα σπέρνεις. Τα κουνούπια και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι.

*** Με αγωνία αναμένει το πανελλήνιο την ανακοίνωση της υποψηφιότητας Αυτιά για το ευρωκοινοβούλιο και τη συνέντευξη που θα πάρει ο λαμπρός δημοσιογράφος από τον εαυτό του, μόλις γίνει η ανακοίνωση.

*** Οι δανειστές είναι αρνητικοί στα σχέδια προστασίας της πρώτης κατοικίας και των 120 δόσεων, για να μη δημιουργείται, λέει, η «κουλτούρα του δεν πληρώνω». Αν δεν καταλάβατε καλά δεν είναι ότι δεν έχουμε φράγκο στην τσέπη μας, είναι που είμαστε πολύ… κουλτουριάρηδες.

*** Μετά την εμφάνιση πρωταθλητή στο Λευκό Οίκο, όπου με περίτεχνες κινήσεις προσπέρασε «αντιπάλους» και βρέθηκε πρώτο τραπέζι πίστα μπροστά στο φακό, ο Γιώργος Πατούλης αξίζει μία θέση φόργουορντ στην Εθνική Ελλάδας Μπάσκετ.

Keywords
Τυχαία Θέματα