Σε κλίμα οδύνης το τελευταίο «αντίο» στην 37χρονη Κατερίνα – Ερωτήματα για τον θάνατό της

Σε κλίμα οδύνης πραγματοποιήθηκε η κηδεία της 37χρονης Κατερίνας Γοργογιάννη που αναζητούνταν για εννέα μέρες και βρέθηκε τελικά νεκρή το πρωί της περασμένης Τετάρτης στο πάρκο Νεολαίας στο Ηράκλειο.

Φίλοι, συγγενείς και πλήθος κόσμου τη συνόδευσαν στην τελευταία της κατοικία, καθώς η νεκρώσιμος ακολουθία εψάλη στον Ιερό Ναό της Αναστάσεως του Κυρίου στο Νέο Κοιμητήριο Ηρακλείου.

Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες των αρχών για τον θάνατό της

Παράλληλα,

σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αρχών προκειμένου να απαντηθούν τα ερωτήματα που έχουν προκύψει με τις συνθήκες του θανάτου της 37χρονης.

Η Κατερίνα έφυγε από το σπίτι της στις 5 Μαρτίου κρατώντας μόνο τα κλειδιά της, αφήνοντας στο σπίτι της όλα τα προσωπικά της αντικείμενα, μεταξύ αυτών το κινητό της.

Η μητέρα της κατήγγειλε την εξαφάνισή της κι έκτοτε ξεκίνησε μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό της.

Τελικά βρέθηκε νεκρή το πρωί της περασμένης Τετάρτης από πολίτη στο πάρκο Νεολαίας στο Ηράκλειο.

Τα πρώτα στοιχεία της νεκροψίας – νεκροτομής δείχνουν πως η 37χρονη Κατερίνα ήταν νεκρή για μέρες και εικάζεται πως ο θάνατός της επήλθε την ημέρα που εξαφανίστηκε.

Μάλιστα, τα ίδια στοιχεία «δείχνουν» πως το επικρατέστερο σενάριο είναι εκείνο της αυτοκτονίας καθώς φέρει κάταγμα στον αυχένα – με τέτοιο τρόπο που μόνο η πτώση μπορεί να προκαλέσει. Παράλληλα, το συγκεκριμένο σενάριο «δένει» και με την πρώτη αυτοψία που πραγματοποίησαν οι αρχές στον χώρο. Πιο συγκεκριμένα, πάνω από το σημείο που εντοπίστηκε η σορός της υπάρχει ψηλό κιγκλίδωμα γεγονός που σημαίνει πως είναι σχεδόν αδύνατο η πτώση της να προήλθε από ατύχημα.

Την ίδια ώρα, η κλινική εικόνα της 37χρονης απέκλεισε από την πρώτη στιγμή το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας.

Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί πως η μητέρα της, Σταυρούλα, επιμένει στην εκτίμηση ότι η κόρη της έπεσε θύμα δολοφονικής ενέργειας, ενώ σε δηλώσεις της σημειώνει ότι δεν υπήρχε κάποιο ζήτημα στη ζωή της Κατερίνας που να την καταρρακώσει και να την οδηγήσει στην απόφαση να δώσει τέλος στη ζωή της.

ΠΗΓΗ: Flashnews.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα