Σε κατάσταση σοκ η φίλη του 25χρονου στου Φιλοππάπου – Είδε πάνω από 50 εικόνες υπόπτων (video)

Εξαιρετικά κρίσιμη η κατάθεση της φίλης του 25χρονου που έχασε τη ζωή του στου ΦιλοπάππουΗ 23χρονη φίλη του βρίσκεται ακόμα σε κατάσταση σοκΜοναδικό πειστήριο μία τσάνταΠοιος ήταν ο άτυχος νεαρός που είχε έρθει Ελλάδα για διακοπές

Φως στην υπόθεση του θανάτου 25χρονου στον λόφο Φιλοπάππου το βράδυ της Τετάρτης 15 Αυγούστου προσπαθούν να ρίξουν αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση, με την κατάθεση της 23χρονης φίλης του να κρίνεται ως κρίσιμη.

Η ίδια η κοπέλα βέβαια, που ονομάζεται Ναταλία

και είναι από την Πορτογαλία, βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, έχοντας μέχρι στιγμής δει φωτογραφίες 50 υπόπτων, επιχειρώντας να αναγνωρίσει σε κάποιες από αυτές στους δράστες. Λίγο νωρίτερα είχε καταθέσει πως «καθόμασταν με τον Νίκο και απολαμβάναμε το φεγγάρι. Ξαφνικά ήρθαν από το πουθενά τρία άτομα, δεν καταλάβαινα τι γλώσσα μιλούσαν, ήταν μελαψοί έμοιαζαν Πακιστανοί ή Αφγανοί και κρατούσαν σπασμένα γυάλινα μπουκάλια και ο ένας μαχαίρι. Ένας ήρθε σε εμένα, με απείλησε και έψαχνε την τσάντα μου. Οι άλλοι δύο είχαν πάει στον Νίκο. Δεν έβλεπα τι γινόταν γιατί ήταν πίσω μου. Άκουσα τη λογομαχία, δεν είδα αν τον έσπρωξαν άκουσα όμως τον Νίκο να πέφτει και αυτοί να φεύγουν τρέχοντας».

Μοναδικό πειστήριο μία τσάντα

Από τις έρευνες, το μόνο που πρακτικά έχουν στα χέρια τους οι αστυνομικοί είναι μία τσάντα που έχει μεταφερθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια, μαζί τα ρούχα της ίδιας της κοπέλας, η οποία φαίνεται να έχει έρθει σε επαφή με κάποιον από τους δράστες.

Από αυτή την τσάντα οι δράστες αφαίρεσαν 60 ευρώ, ένα κινητό τηλέφωνο, διαβατήριο και κάρτες.

Στην Ελλάδα για διακοπές το θύμα

Το άτυχο θύμα, ο 25χρονος Νίκος, σπούδαζε management στη Σκωτία και εργαζόταν σε ξενοδοχείο στη Γλασκώβη. Είχε έρθει στην Ελλάδα για διακοπές από αρχές Ιουλίου και είχε επισκεφθεί την Κέρκυρα και την Κρήτη ενώ ήρθε στην Αθήνα με σκοπό να δει τους γονείς του στον Άγιο Στέφανο που μεγάλωσε.

Keywords
Τυχαία Θέματα