Στο «μικροσκόπιο» του ιατροδικαστή ο θάνατος της αστροφυσικού – Τι εξετάζουν οι Αρχές

Νεκρή βρέθηκε η 34χρονη αστροφυσικόςΚαταπλακώθηκε από βράχο ενώ έκανε αναρρίχησηΣήμερα θα μεταβεί στο σημείο ιατροδικαστής

Τραγικό τέλος είχε το θρίλερ της εξαφάνισης της 34χρονης Βρετανίδας αστροφυσικού, Νάταλι Κρίστοφερ, η οποία μετά από τρεις ημέρες βρέθηκε τελικά χθες το απόγευμα νεκρή σε χαράδρα 20 μέτρων, περίπου 1.500 μέτρα μακρυά από το ξενοδοχείο όπου διέμενε με τον σύντροφό της.

Σήμερα το πρωί αναμένεται να βρεθεί στην Ικαρία ιατροδικαστής, ο οποίος θα μεταβεί από τη Σύρο ή από την Αθήνα. Η ιατροδικαστική

εξέταση θα δώσει τις απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα, για τα αίτια θανάτου της άτυχης 34χρονης. Η σορός της κοπέλας βρίσκεται ακόμα στο σημείο όπου εντοπίστηκε, ενώ ολόκληρη η περιοχή έχει αποκλειστεί, ώστε να μην χαθούν πολύτιμα στοιχεία για την έρευνα.

Η νεκροψία θα διενεργηθεί στην Αθήνα, όπου και θα μεταφερθεί η σορός της 34χρονης μετά την ολοκλήρωση της αυτοψίας.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, η Βρετανίδα αστροφυσικός καταπλακώθηκε από βράχο καθώς έκανε αναρρίχηση και έπεσε στο κενό, ενώ σημειώνεται πως το σημείο ήταν εξαιρετικά δύσβατο και είχε πολύ κακό σήμα κινητής τηλεφωνίας, με αποτέλεσμα όταν συνέβη το ατύχημα, η 34χρονη να μην μπορεί να επικοινωνήσει, αλλά και να μην μπορούν να βρουν οι διασώστες το σήμα ώστε να την εντοπίσουν.

Η άτυχη αστροφυσικός λάτρευε τον αθλητισμό α συγκεκριμένα το τζόκινγκ και την αναρρίχηση, κάτι το οποίο δεν θα μπορούσε κανείς να φανταστεί πως θα της στοίχιζε τη ζωή της. Σημειώνεται πως δίπλα της δεν βρέθηκε κάποιος εξοπλισμός για την αναρρίχηση.

Keywords
Τυχαία Θέματα