Σχεδόν… μαγική η «κωλοτούμπα» Λοβέρδου κατά PSI και Βενιζέλου

Όχι ιδιαίτερα πειστικός είναι ο Ανδρέας Λοβέρδος όταν προσπαθεί να «μαζέψει» τα ασυμμάζευτά που ο ίδιος προκάλεσε.

Σε μία προσπάθεια να κρατήσει δύο καρπούζια σε μία μασχάλη, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ «τη βγήκε» στον Βενιζέλο, για ακόμα μία φορά, θέλοντας να «χαϊδέψει τα αυτιά» των μικροομολογιούχων, των ίδιων μικροομολογιούχων που ο Ευάγγελος Βενιζέλος

«πετσόκοψε» μέσω του PSI και ο ίδιος ο Λοβέρδος στήριξε, ως κυβερνητικό μέλος.

Κατέθεσε λοιπόν ερώτηση στη Βουλή, εγκαλώντας την κυβέρνηση για το κατά πόσο διαθέτει κατευθυντήρια γραμμή για το ζήτημα αυτό.

Η επιμονή του κ. Λοβέρδου για την επίμαχη ερώτηση, και οι χαρακτηρισμοί του για το PSI ως «αυστηρή έως εξοντωτική κίνηση», όπως σημείωσε χθες η Ελευθερία του Τύπου, έκανε πολλούς να ερμηνεύουν τη συγκεκριμένη κίνηση ως αιχμή προς τον Ευάγγελο Βενιζέλο.

Κἀτι που βέβαια αντέκρουσε ο ίδιος ο Λοβέρδος, εκδίδοντας ανακοίνωση, στην οποία αναφέρει πως «η Ελευθερία του Τύπου ανέδειξε σήμερα το θέμα των μικροομολογιούχων, τη διευθέτηση του οποίου προσπαθώ να κρατήσω ζωντανή από το 2012.

Ως προς το δημοσίευμα αυτό θέλω να κάνω μία διευκρίνηση: Όπως έχω επισημάνει, η απόφαση για το θέμα του PSI ήταν συλλογική, τόσο σε επίπεδο Κυβέρνησης όσο και σε επίπεδο Βουλής και συμμετείχα σε αυτήν και στα δύο επίπεδα. Συνεπώς, δεν υπάρχει στα ερωτήματά μου προς τους υπουργούς Οικονομικών η παραμικρή αιχμή που να αφορά στις επιλογές του κ. Βενιζέλου ως προς το κορυφαίο αυτό εθνικό ζήτημα».

Περί μικροομολογιούχων και PSI pic.twitter.com/tySKoTs63k

— Andreas Loverdos (@a_loverdos) 29 Αυγούστου 2017

Keywords
Τυχαία Θέματα