Σάλος με τον κριτή του «GNTM» και τη φωτογράφιση δίπλα σε άστεγο (video)

Χαμός έχει προκληθεί στο διαδίκτυο με τη φωτογράφιση που έκανε ο κριτής του GNTM, Δημήτρης Σκουλός, δίπλα σε άστεγο που κοιμόταν στο δρόμο.

Η φωτογραφία που δείχνει τον κριτή του «GNTM» να φωτογραφίζει μία παίκτρια και μόλις ένα μέτρο παραπέρα να βρίσκεται ξαπλωμένος στο δρόμο ο άστεγος έγινε αμέσως viral και έχει προκαλέσει την κατακραυγή από τους χρήστες των social media.

Δεν είναι φωτογράφιση για το GNTM

Αν και αρχικά πολλοί θεώρησαν ότι επρόκειτο για φωτογράφιση του «GNTM», στην εκπομπή «Ευτυχείτε« του «OPEN TV» αναφέρθηκε ότι δεν πρόκειται για κάτι τέτοιο.

Η Κατερίνα Καινούργιου ανέφερε: «Ο Δημήτρης είναι ένας πολύ καλός άνθρωπος και ευαίσθητος. Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι συμβαίνει μέσα από μια φωτογραφία. Μπορεί μετά να του μίλησαν και να βοήθησαν. Δεν ξέρουμε τι μπορεί να έγινε πριν ή μετά».

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας είπε: «Είμαι σίγουρος ότι μετά τη λήψη, βοήθησαν. Όσοι κυκλοφορούν στην Αθήνα βλέπουν συνεχώς αυτό το φαινόμενο, ας ελπίζουμε να εκλείψουν αυτές οι εικόνες».

Το περιστατικό έγινε στο κέντρο της Αθήνας, στη συμβολή της οδού Βουκουρεστίου και Πανεπιστημίου, εκεί όπου έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε, άστεγους να κοιμούνται στη μέση του δρόμου σε άθλιες συνθήκες.

Η λαμπερή φωτογράφηση μόδας, όπως φαίνεται και από τα στιγμιότυπα, δίπλα σ’ έναν από αυτούς προκάλεσε σάλο και μπήκε στο στόχαστρο.

Η φωτογραφία έκανε τον γύρο του διαδικτύου και πολλοί έκαναν λόγο για την σκληρή πραγματικότητα, την απότομη προσγείωση στην καθημερινότητα και τη ντροπή της κοινωνίας. «Η λέξη ντροπή είναι λίγη», γράφουν πολλοί στο twitter.

Ο σκουλος λίγη τσίπα δεν εχει;δεν μπορούσε να πάει λίγο πιο πέρα..πολυ μαλακας pic.twitter.com/KnWwOAvkTy

— evaggelia (@evaggelialousi) September 21, 2020

Πανεπιστημίου και Βουκουρεστίου. 2020. Η Μεγάλη Ντροπή της κοινωνίας. #the_humanity pic.twitter.com/LYBwkq319O

— Elias Fragoulis (@efragoulis) September 21, 2020

Keywords
Τυχαία Θέματα