Σάλος με την ομοφοβική επίθεση του Εβρά στην Παρί Σεν Ζερμέν – Σκέφτονται και τη νομική οδό οι Γάλλοι

Ο Πατρίς Εβρά τις προηγούμενες εβδομάδες πανηγύρισε από… κοντά τις προκρίσεις της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Γιουβέντους στους «8» του Champions League, αλλά ο πρώην άσος των δυο συγκεκριμένων ομάδων τις προηγούμενες ώρες… ξέφυγε, με αποτέλεσμα να είναι σε «πόλεμο» με την Παρί Σεν Ζερμέν (αποκλείστηκε από τους «κόκκινους διαβόλους»).

Έχει προκληθεί, μάλιστα, σάλος μ’ ένα βίντεο που δείχνει τον πρώην γάλλο άσο να χρησιμοποιεί ομοφοβικούς χαρακτηρισμούς για την Παρί Σεν Ζερμέν και τους οπαδούς της, φτάνοντας στο σημείο να πει: «Είσαστε αδερφές». Με τη διοίκηση της πρωταθλήτριας Γαλλίας να σκέφτεται και τη νομική οδό κατά του Πατρίς Εβρά, ο οποίος απολογήθηκε και τόνισε: «Δεν είμαι ομοφοβικός, τους αγαπώ όλους».

Στο συγκεκριμένο βίντεο βίντεο ο γάλλος παίκτης φαίνεται να κάθεται στο πίσω κάθισμα ενός ταξί και να απαντά στα σχόλια που του έκανε κάποιος για την Παρί Σεν Ζερμέν μετά τον αποκλεισμό της από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στη φάση των «16» του Champions League.

«Παρί είσαστε αδερφές σας λέω. Βάλαμε τα δεύτερα και σας καταφέραμε. Έπαιξαν παιδιά που κάποτε καθάριζαν τις μπότες μου. Δεν έχουν καν σπέρμα. Παρί είσαστε αδερφές», ακούγεται να λέει ο Πατρίς Εβρά.

Η πρωταθλήτρια Γαλλίας εξέδωσε, μάλιστα, ανακοίνωση και υπογραμμίζει: «Η Παρί Σεν Ζερμέν καταδικάζει τις ομοφοβικές προσβολές του Πατρίς Εβρά κατά της ομάδας σε βίντεο που κυκλοφόρησε στα social media. Τα όσα λέει έχουν προκαλέσει σοκ στο σύλλογό μας. Ο αγώνας ενάντια στην ομοφοβία και κάθε είδους διάκρισης βρίσκονται στην καρδιά των πράξεων και των αξιώξν της Παρί Σεν Ζερμέν».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

pic.twitter.com/HcfXNU9Tat Evra insulte violemment le PSG

Keywords
Τυχαία Θέματα