Σάλος με τη χειρονομία Κόντι και Προύτσο στο σήμα της Λίβερπουλ – Αναγκάστηκαν να απολογηθούν (εικόνα)

Η ιδέα των Ρομπέρτο Προύτσο και Μπρούνο Κόντι, των δύο βετεράνων της Ρόμα, να κάνουν άσεμνη χειρονομία με το μεσαίο δάχτυλο μπροστά στο σήμα της Λίβερπουλ βγάζοντας μάλιστα και φωτογραφία που απαθανατίζει την πράξη, δεν είχε καλή κατάληξη.

Η φωτογραφία που προκάλεσε σάλο όταν δημοσιεύθηκε στα social media, μεταξύ άλλων και από την κόρη του Προύτσο, τραβήχτηκε τη Δευτέρα, μια ημέρα πριν τον ημιτελικό ανάμεσα σε Ρόμα και Λίβερπουλ για το Champions League και ανάγκασε τους δύο βετεράνους σε… απολογία. Αρχικά προοριζόταν για προσωπική χρήση, η ολιγόλεπτη, όμως, δημοσιοποίηση (γρήγορα κατέβηκε) αρκούσε για να αναπαραχθεί με ταχύτητα στο διαδίκτυο.

Τόσο ο Προύτσο όσο και ο Κόντι είπαν ότι αισθάνονται πως πρέπει να απολογηθούν, ενώ ο Κόντι που είναι και διευθυντικό στέλεχος του συλλόγου ανέφερε πως δεν προσέλαβε ποτέ κανέναν σύλλογο, πόσο μάλλον μία τόσο σπουδαία ομάδα όπως η Λίβερπουλ, τονίζοντας ότι σεβασμός του για τον αντίπαλο είναι εκτός συζήτησης.

Η Ρόμα ήταν και η μεγάλη ηττημένη στο Κύπελλο Πρωταθλητριών το 1984 με αντίπαλο τη Λίβερπουλ.

El Señorio y los Valores de la Roma. Ya se sabe que Pruzzo es un gilipollas pero lo de Bruno Conti es Alicinante. nunca ha faltado el respeto a nadie. raro y penoso. pic.twitter.com/USx7u7GnbS

Messi 10 (@DiosMessi101_) 24 Απριλίου 2018

Keywords
Τυχαία Θέματα