Γάλλος υποστηρίζει ότι είναι εγγονός του Χίτλερ και θέλει να υποβληθεί σε τεστ DNA (video)

Ενας γάλλος υδραυλικός, ο Philippe Loret ισχυρίζεται ότι είναι εγγονός του Αδόλφου Χίτλερ. Εχει μάλιστα δώσει και σάλιο προκειμένου να ελεγχθεί με τα θραύσματα του κρανίου του Αδόλφου που φυλάσσονται σε θησαυροφυλάκιο της Ρωσίας.

Υποστηρίζει ότι η γιαγιά του Charlotte Lobjoie διατηρούσε κρυφό δεσμό με τον Χίτλερ όταν εκείνος δεν ήταν παρά νεαρός δεκανέας του γερμανικού στρατού που στάλθηκε να πολεμήσει στη Γαλλία το 1916. Λέει μάλιστα πως ήταν ο πατέρας του αυτός που

πήρε μια μέρα τον ίδιο και τα έξι αδέρφια του και τους είπε: «Παιδιά, έχω κάτι να σας πω. Ο παππούς σας είναι ο Αδόλφος Χίτλερ».

Αναφέρει ακόμα και… πικάντικες λεπτομέρειες λέγοντας πως η γιαγιά του είχε εξομολογηθεί στον πατέρα του πως ο Χίτλερ της είχε συμπεριφερθεί με το γάντι και ήταν «καλός εραστής».

Την είδηση επιβεβαίωσε το κρατικό κανάλι της Ρωσίας, NTV, λέγοντας πως δείγμα από το σάλιο του Loret θα αποσταλεί στη Μόσχα για να ελεγχθεί με αυτά που θεωρούνται πως είναι τα απομεινάρια του Χίτλερ. Ο Loret εμφανίστηκε στο απόσπασμα να παρακαλεί τους Ρώσους να τον βοηθήσουν να δει μια και καλή αν είναι όντως ο εγγονός του ηγέτη του Γ’ Ράιχ.

Βέβαια μια μερίδα ειδικών αμφισβητεί πως τα απομεινάρια που έχουν οι Ρώσοι ανήκουν στον ηγέτη των Ναζί. Ερευνητές του Πανεπιστημίου του Κονέκτικατ κατέληξαν πως τα θραύσματα από το κρανίο ανήκουν σε γυναίκα κάτω των 40 ετών.

Keywords
Τυχαία Θέματα