Σακελλαρίδης κατά ΕΛΑΣ για την επέτειο Γρηγορόπουλου – «Η αστυνομική βία δεν είναι μεμονωμένο περιστατικό»

«Οι χτεσινές περιπτώσεις αστυνομικής βίας και αυθαιρεσίας δεν είναι μεμονωμένα περιστατικά» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης.

Με ανάρτησή του στο Facebook μίλησε για προσαγωγές που «πρέπει να μετατραπούν σε συλλήψεις με κοινότυπες κατηγορίες “περί αντίστασης και εξύβρισης” και μόνους μάρτυρες τους αστυνομικούς».

Έκανε επίσης λόγο για διαπομπεύσεις, δημόσιους εξευτελισμούς και ξεγυμνώματα «στη λογική “έχω τα

νεύρα μου και θα κάνω ότι γουστάρω γιατί μπορώ”».

Η ανάρτησή του περιλαμβάνει την φωτογραφία της φωτορεπόρτερ, Τατιάνας Μπόλαρη από τα χθεσινά επεισόδια στα Εξάρχεια μετά την ολοκλήρωση της πορείας για την επέτειο δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου. Σε αυτήν απεικονίζεται ένας άνδρας τον οποίο οι δυνάμεις τον ΜΑΤ τον γδύνουν κατά τη διάρκεια της προσαγωγής του.

«Αυτό που τρομάζει πλέον είναι τί συμβαίνει όταν δεν υπάρχει φωτογραφικό υλικό ή όταν δεν υπάρχει το θάρρος να γίνουν καταγελλίες, όταν κλείνουν τα φώτα και μακριά από τα πλήθη» καταλήγει το κείμενο του κ. Σακελλαρίδη.

Η ανάρτησή του:

Οι χτεσινές περιπτώσεις αστυνομικής βίας και αυθαιρεσίας δεν είναι μεμονωμένα περιστατικά. Έρχονται να προστεθούν σε ένα…

Gepostet von Gabriel Sakellaridis am Samstag, 7. Dezember 2019

Πηγή: Σακελλαρίδης κατά ΕΛΑΣ για την επέτειο Γρηγορόπουλου – «Η αστυνομική βία δεν είναι μεμονωμένο περιστατικό» - altsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα