Ρόδος: Πλήρωσαν 82 ευρώ για οκτώ αναψυκτικά στην Παλιά Πόλη

Η τουριστική περίοδος έχει ξεκινήσει στη χώρα μας και τα φαινόμενα αισχροκέρδειας δεν λένε να σταματήσουν ειδικά στα νησιά. Αυτή τη φορά μια παρέα βρετανών τουριστών, που κάνει διακοπές στη Ρόδο, πλήρωσε… χρυσάφι για οκτώ αναψυκτικά στην παλιά πόλη της περιοχής. Σύμφωνα με όσα καταγγέλλει μέλος της παρέας κλήθηκαν να πληρώσουν 82 ευρώ.

Αυτό το περιστατικό ήρθε στο φως της δημοσιότητας και από την εφημερίδα «Δημοκρατική» (dimokratiki.gr) της Ρόδου, ενώ είναι είναι ακόμη «φρέσκο» αυτό που έγινε στη Μύκονο,

όπου τουρίστες πλήρωσαν… χρυσάφι το φαγητό τους.

Συγκεκριμένα, η Βίκι Σκοτ, μέλος της παρέας των Βρετανών που είχε αυτή τη δυσάρεστη εμπειρία στη Ρόδο έκανε τη σχετική καταγγελία με ανάρτηση στον λογαριασμό στο Facebook.

Σύμφωνα με την ίδια, η παρέα που κάθισε σε κατάστημα στην πλατεία Εβραίων Μαρτύρων, στην Παλιά Πόλη της Ρόδου, πλήρωσε 82 ευρώ για οκτώ αναψυκτικά. Αξίζει να σημειωθεί ότι ένα μιλκσέικ χρεώθηκε 14 ευρώ.

«Δεν πρέπει σε ανθρώπους σαν κι αυτόν να κατακλέβουν τους τουρίστες», αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της, ενώ καλεί τους χρήστες του Facebook να διαδώσουν το post της προκειμένου να μην έχουν κι άλλοι την ίδια τύχη. Χαμός έγινε και με τα σχόλια.

Όπως αναφέρει η «Δημοκρατική» (dimokratiki.gr) για το συγκεκριμένο κατάστημα στην Παλιά Πόλη της Ρόδου έχουν γίνει δεκάδες αρνητικά σχόλια στο Tripadvisor, τόσο για τις τιμές, όσο και για την ποιότητα των ποτών και των φαγητών.

Για την περίπτωση στη Μύκονο, ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού έδωσε απάντηση για το μεγάλο ποσό που έδωσαν τουρίστες για έξι καλαμαράκια και μπύρες. Οι εφοριακοί βρήκαν, πάντως, παραβάσεις στο μαγαζί του.

Πηγή: dimokratiki.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα