Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για το Σάββατο 1/6

Καλή μας ημέρα. Έφτασε και το Σάββατο (1/6), έχουμε μπροστά μας νέο μήνα και πολλές αλλαγές και ανατροπές αναμένεται να υπάρχουν την ημέρα που άρχισε. Η Σελήνη σήμερα βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου και σχηματίζει στις 02:48 εξάγωνο με τον Άρη, στις 18:14 εξάγωνο με τον Ποσειδώνα, στις 20:12 τρίγωνο με τον Κρόνο και συναντά την Αφροδίτη στις 22:55.

Δείτε τις αναλυτικές προβλέψεις που ακολουθούν:

Κριός

Μέσα στον ορίζοντα της σημερινής ημέρας μπορείς να ωφεληθείς μέσα από απλά και καθημερινά πράγματα που υπό άλλες συνθήκες ίσως και να μην πρόσεχες. Επίσης, μέσα στη σημερινή ημέρα,

καταφέρνεις να πάρεις κάποιου είδους ανταμοιβή για τους κόπους σου, υλική ή ηθική.

Αισθηματικά

Η περίοδος αυτή που διανύεις σου δίνει τη δυνατότητα να διορθώσεις κάποιες καταστάσεις στο οικογενειακό περιβάλλον που σε είχαν προβληματίσει κι εν μέρει φέρεις κι εσύ ένα μερίδιο ευθύνης. Έλα λοιπόν πιο κοντά στους οικείους σου, έστω κι αν νιώθεις πως έχεις πιεστεί συναισθηματικά.

Επαγγελματικά & Οικονομία

Η Σελήνη σε θετικό πλαίσιο πορεύεται στον τομέα των οικονομικών σου, πράγμα ιδιαίτερα ελπιδοφόρο για το πορτοφόλι σου, αρκεί να κάνεις κι εσύ σωστή διαχείριση. Καλείσαι όμως παράλληλα να εντείνεις και τις προσπάθειές σου, ενώ ο Άρης σε θέση κόντρα για το ζώδιό σου φέρνει εντάσεις.

Ταύρος

Η Σελήνη σήμερα συνεχίζοντας την πορεία της στο ζώδιό σου συναντά τον πλανήτη της Αγάπης Αφροδίτη, δίνει ώθηση στα σχέδιά σου και ταυτόχρονα σου δίνει τη δυνατότητα να θέσεις βάσεις για κάτι νέο, καθώς παράλληλα έχεις μια σημαντική ευκαιρία να υλοποιήσεις κάτι που σε απασχολεί, αλλά και να κλείσεις οριστικά την πόρτα σε ότι σε κρατά δέσμιο σε καταστάσεις που δεν σε αφήνουν να εξελιχθείς.

Αισθηματικά

Ενθουσιάζεσαι εύκολα και αψηφάς τη φωνή της λογικής που σου υπαγορεύει προς τα πού είναι το «σωστό» για να κινηθείς. Η εύνοια άλλωστε υπάρχει από τις συνθήκες, από εσένα λοιπόν θα εξαρτηθεί το παιχνίδι σήμερα.

Επαγγελματικά & Οικονομία

Ένα νέο ξεκίνημα κάνεις σε ένα σημαντικό τομέα της ζωής σου, ενώ είσαι ιδιαίτερα δημιουργικός σήμερα. Μην αμελείς όμως τις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει και μην εξαρτάσαι από τους άλλους για τις δικές σου υποθέσεις.

Δίδυμοι

Η σημερινή ημέρα σου δίνει ευκαιρίες μέσω τρίτων, καθώς είναι πιθανό να βάζεις οριστικά τελεία σε κάποιες καταστάσεις που σε κρατούσαν πίσω και δεν σε άφηναν να προχωρήσεις, κάτι που μοιάζει σχεδόν λυτρωτικό, ενώ ένα ακόμη πιθανό σενάριο για σένα είναι πως καταφέρνεις να βρεις την στήριξη που χρειαζόσουν για μια σημαντική υπόθεση.

Αισθηματικά

Κάνεις βήματα προκειμένου να επανακτήσεις τη σταθερότητα στα προσωπικά, ενώ αν αναζητάς ταίρι, προσπάθησε να βάλεις σε μια τάξη κάποιες καταστάσεις που είναι σε εκκρεμότητα, ακόμη κι αν δεν σχετίζονται άμεσα με τα προσωπικά σου. Βρίσκεις όμως τελικά λύσεις σε οικογενειακές υποθέσεις που σε είχαν προβληματίσει.

Επαγγελματικά & Οικονομία

Υπάρχουν θετικές εξελίξεις πάνω σε οικονομικά ζητήματα τρίτων που σε αφορούν και επηρεάζουν το πορτοφόλι σου, ωστόσο θα πρέπει να δείξεις περισσότερη επιφυλακτικότητα με τα πρόσωπα που συνεργάζεσαι.

Καρκίνος

Η σημερινή ημέρα έχει πρόσφορο έδαφος για να έρθεις ένα βήμα πιο κοντά στους στόχους που έχεις θέσει, ενώ παράλληλα, το πλανητικό σκηνικό σου δίνει ώθηση ώστε να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις στα σκαριά, όμως έχεις να διευθετήσεις και κάποιες υποθέσεις πρακτικής φύσεως που λειτουργούν σαν εμπόδια. Καταφέρνεις όμως να τα βγάλεις πέρα, εισπράττοντας βοήθεια εκεί που δεν το περίμενες.

Αισθηματικά

Μέσα στον ορίζοντα της ημέρας οι φίλοι είναι εκείνοι που δίνουν λύσεις, ενώ παράλληλα, μέσα από τις παρέες νιώθεις πιο δυνατός και σίγουρος για τον εαυτό σου, σε μια περίοδο όπου προωθείς τα δικά σου θέλω. Προσπάθησε να αποφύγεις λοιπόν τις προστριβές με το κοντινό σου περιβάλλον.

Επαγγελματικά & Οικονομία

Προβλήματα οικονομικής φύσεως βάζουν τρικλοποδιά στα σχέδιά σου, όμως εσύ τελικά καταφέρνεις να βγεις αλώβητος από τις δοκιμασίες, παρότι δυσκολεύεσαι να τηρήσεις το πρόγραμμα με τις υποχρεώσεις.

Λέων

Η σημερινή ημέρα δίνει ώθηση στις φιλοδοξίες σου, ενώ παράλληλα σε βοηθά ώστε να βελτιώσεις την εικόνα που προβάλλεις προς τα έξω, μέσα από σημαντικές ευκαιρίες που σου δίνονται. Ταυτόχρονα, η κοινωνική σου ζωή είναι αρκετά έντονη και μπορείς να στηριχτείς στις γνωριμίες σου και στον κύκλο επαφών σου, προκειμένου να προωθήσεις σημαντικές υποθέσεις που σε απασχολούν.

Αισθηματικά

Τα βλέμματα σήμερα είναι στραμμένα πάνω σου κι αυτό σου δίνει τη δυνατότητα να θέσεις σημαντικά θεμέλια για το μέλλον, ακόμη κι αν στην παρούσα φάση νιώθεις πως τα δικά σου θέλω δεν μπορούν να περιμένουν και είναι η πιο σημαντική σου προτεραιότητα. Επίσης, σου δίνεται η δυνατότητα να αυξήσεις τις γνωριμίες που μπορούν να ασκούν επιρροή στις εξελίξεις και τα πράγματα.

Επαγγελματικά & Οικονομία

Οι συνθήκες απαιτούν από σένα να δώσεις το μάξιμουμ των δυνατοτήτων σου κι εσύ προσπαθείς για το καλύτερο, έστω κι αν χρειαστεί να κουραστείς αρκετά. Άλλωστε είναι μια εξαιρετική ημέρα για να προωθήσεις θέματα καριέρας.

Παρθένος

Η Σελήνη συνεχίζει την πορεία της συναντώντας τον πλανήτη της Αγάπης Αφροδίτη σε ευνοϊκή θέση, στοιχείο που μαρτυρά πως μπορείς με ευκολία να προωθήσεις τα σχέδια που έχεις στα σκαριά, ειδικά εκείνα που έχουν διάρκεια στο χρόνο και είναι καινούρια. Μπορείς λοιπόν να αφεθείς στο θετικό κλίμα που ευνοεί τις επιχειρήσεις σου, οποιασδήποτε φύσης και άδραξε τις ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται, πάντοτε με σύνεση και τηρουμένων των αναλογιών.

Αισθηματικά

Όλο αυτό το διάστημα οι φίλοι παίζουν ρόλο κλειδί για τα προσωπικά σου και τα φλερτ δεν λείπουν, ενώ και η δική σου διάθεση είναι ιδιαίτερα ανεβασμένη σήμερα. Παρόλα αυτά, υπάρχουν κάποιες ανασφάλειες από τη δική σου πλευρά και δεν ξέρεις προς ποια κατεύθυνση να κινηθείς.

Επαγγελματικά & Οικονομία

Μπορείς να τακτοποιήσεις νομικά ή διαδικαστικά, ενώ ωφελείσαι από μακρινές αποστάσεις ή από ανθρώπους που βρίσκονται μακριά. Είναι προτιμότερο όμως να αποφύγεις τις βιαστικές αποφάσεις.

Ζυγός

Η σημερινή ημέρα φέρνει πολλές ευκαιρίες που όμως έρχονται σε εσένα μέσω των άλλων, δηλαδή με έμμεσο τρόπο. Έτσι λοιπόν, δίνοντας σήμερα βάση στα θέλω και τις ανάγκες των άλλων καταφέρνεις πολλά που μπορεί να μην είχες υπολογίσει, ενώ παράλληλα βάζεις μια τάξη στον εσωτερικό σου κόσμο, παρά το ότι διανύεις ένα έντονο διάστημα.

Αισθηματικά

Αν είσαι σε σχέση, μαθαίνεις πώς να λειτουργείς καλύτερα μέσα σε μια σχέση, σαν μια ομάδα και όχι δυο ασύμβατα «εγώ» που συμπορεύονται. Από την άλλη όμως είσαι αρκετά ρεαλιστής και ζητάς πρακτικές αποδείξεις αφοσίωσης από το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Επαγγελματικά & Οικονομία

Εστιάζεις τις προσπάθειές σου στην επίτευξη των στόχων σου, ενώ παράλληλα βγαίνεις εξαιρετικά κερδισμένος μέσα από οικονομικές υποθέσεις τρίτων που σε αφορούν έμμεσα ή καταφέρνεις να τακτοποιήσεις μια οφειλή. Γενικότερα πάντως το πορτοφόλι σου ενισχύεται από άλλους.

Σκορπιός

Η Σελήνη συνεχίζει σήμερα την πορεία της απέναντί σου και καθώς πορεύεται σε ένα θετικό πλαίσιο, συναντά την Αφροδίτη και φέρνει θετικές εξελίξεις στη ζωή σου μέσα από την παρουσία των άλλων, έτσι λοιπόν μπορείς να επωφεληθείς από την παρουσία τους και να βρεις στο πρόσωπό τους ισχυρούς συμμάχους που στέκουν δίπλα σου, αλλά και το αντίθετο, να είσαι εσύ αρωγός στα σχέδιά τους.

Αισθηματικά

Αυτή η μέρα φέρνει πολλές και σημαντικές ευκαιρίες για τα προσωπικά σου, τις οποίες πρέπει να αδράξεις, να αποδεχτείς προσκλήσεις, να βγεις και γνωρίσεις κόσμο αν είσαι ελεύθερος, ενώ για τους δεσμευμένους το κλίμα τους βοηθά να αναζωπυρώσουν από την αρχή μια σχέση που έχει βαλτώσει.

Επαγγελματικά & Οικονομία

Το μόνο στοιχείο που σε κρατά πίσω είναι κάποιες υποχρεώσεις που έχεις και δεν σε αφήνουν να δράσεις με απόλυτη ελευθερία, ενώ ακόμη το πλαίσιο στα οικονομικά χρήζει προσοχής.

Τοξότης

Η σημερινή ημέρα σου δίνει πολύ σημαντικές ευκαιρίες για να διευθετήσεις κάτι στην καθημερινότητά σου, να βάλεις σε τάξη υποχρεώσεις σου ή να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που υπάρχουν σε επίπεδο ρουτίνας, βρίσκοντας όμως και την καλύτερη δυνατή λύση, ενώ παράλληλα, αν η υγεία σου είχε ταλαιπωρηθεί το προηγούμενο διάστημα, σήμερα είναι μια καλή ευκαιρία για να βρεις το πώς θα πρέπει να κινηθείς για να έχεις τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Αισθηματικά

Κάνεις βήματα για να γεφυρώσεις τις αποστάσεις που σε χωρίζουν από το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, φυσικές ή συναισθηματικές, ενώ παράλληλα προσπαθείς να σταθεροποιήσεις μια σχέση που σταδιακά προχωρά.

Επαγγελματικά & Οικονομία

Οι δυνατότητες της σημερινής ημέρας είναι πολλές, κυρίως για εκείνους που δουλεύουν σήμερα ή αναζητούν εργασία, καθώς η τύχη μοιάζει να σου χαμογελά, φέρνοντας έτσι και νέα δεδομένα σε οικονομικό επίπεδο. Δοθέντος λοιπόν ότι θα είσαι προσεκτικός με την κάθε λεπτομέρεια, άδραξε τις ευκαιρίες.

Αιγόκερως

Η σημερινή ημέρα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για σένα, καθώς μπορείς με ευκολία να προωθήσεις τα δημιουργικά σου σχέδια, με σύμμαχο την τύχη, καθώς η Σελήνη από ευνοϊκή θέση συναντά τον πλανήτη της Αγάπης Αφροδίτη! Έτσι, σήμερα δεν αποκλείεται να είσαι δημιουργικός, να κερδίζεις χωρίς κόπο την συμπάθεια των άλλων αλλά και να γεφυρώνεις τις διαφορές των γύρω σου.

Αισθηματικά

Το ευνοϊκό κλίμα της ημέρας αγγίζει και τα προσωπικά σου, αφού μια ερωτική υπόθεση μπορεί να προχωρήσει, ενώ και εσύ έρχεσαι πιο κοντά στα αγαπημένα σου πρόσωπα, περνάτε όμορφες στιγμές και ψυχαγωγείσαι. Επίσης, είναι μια καλή ημέρα και για τα ζευγάρια που επιθυμούν να αποκτήσουν έναν απόγονο.

Επαγγελματικά & Οικονομία

Το μόνο στοιχείο σήμερα που θα μπορούσε να αποτελέσει ένα μελανό σημείο, είναι κάποιες οικονομικές υποχρεώσεις που θα πρέπει να διευθετήσεις και αυτό γίνεται πιεστικό. Έτσι λοιπόν, είναι προτιμότερο να είσαι συνεπής με όσα έχεις αναλάβει.

Υδροχόος

Η σημερινή ημέρα φέρνει ιδιαίτερα ευνοϊκά νέα για υποθέσεις που σχετίζονται με το σπίτι ή αφορούν την οικογένειά σου, ειδικά αν το προηγούμενο διάστημα είχαν υπάρξει έντονοι προβληματισμοί σε τέτοια ζητήματα, ωστόσο παρά τον ευνοϊκό χαρακτήρα της ημέρας, θα πρέπει να είσαι πιο προσγειωμένος και να μείνεις μακριά από υπερβολές και ενθουσιασμούς που τελικά μπορεί να σου φέρουν μπελάδες.

Αισθηματικά

Τα πρόσωπα του οικείου σου περιβάλλοντος διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο και σε βγάζουν από αδιέξοδα, ενώ εσύ έχεις έντονη την ανάγκη για σιγουριά και θαλπωρή. Επίσης, παρά το γεγονός ότι είσαι πιο καχύποπτος αυτή την περίοδο, οι συνθήκες είναι αρκετά βοηθητικές για να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Επαγγελματικά & Οικονομία

Οι στόχοι σου χαρακτηρίζονται από έντονη ασάφεια αυτό το διάστημα και αυτό έχει σαν άμεσο αποτέλεσμα να υπάρχουν μπερδεμένες καταστάσεις με τα οικονομικά σου, κυρίως εκείνα που σχετίζονται με τις οφειλές σου.

Ιχθύς

Η σημερινή ημέρα φέρνει πολλές και σημαντικές ευκαιρίες για να προωθήσεις τα ζητήματα που σε απασχολούν, μέσα από τις επαφές και τις συζητήσεις που κάνεις, ενώ τα πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος λειτουργούν σαν από μηχανής θεοί και σου δίνουν διεξόδους, αν όχι λύσεις, στις υποθέσεις που σε απασχολούν. Παράλληλα, είναι πιθανό να πάρεις θετική απάντηση σε ένα θέμα που σε είχε προβληματίσει.

Αισθηματικά

Θέλεις να βγεις έξω σήμερα, να κάνεις μικρές ή μεγάλες αποστάσεις και να διευρύνεις τον κύκλο των γνωριμιών σου, ενώ παράλληλα νιώθεις την ανάγκη να εκφράσεις όσα σκέφτεσαι, ενώ η σημερινή ημέρα στα προσωπικά σου έχει κάτι.. παραμυθένιο, φρόντισε να επωφεληθείς.

Επαγγελματικά & Οικονομία

Τα ευνοϊκά νέα της ημέρας δεν θα μπορούσαν να γίνουν πραγματικότητα δίχως να καταβάλλεις και εσύ το μερίδιο ευθύνης που σου αναλογεί με τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας που βρίσκονται σε εκκρεμότητα.

Πηγή: astropedia.gr

Keywords
αστρολογικες προβλεψεις, σαββατο, αρης, βασεις, εκκρεμότητα, επιρροή, φλερτ, αποδειξεις, οφειλή, εκκρεμότητες, λύση, νέα, αποτελεσματα δημοτικων εκλογων 2010, εκλογες 2010 αποτελεσματα , Καλή Χρονιά, αποτελεσματα, αφροδιτη, βημα, εργασια, ηθικη, θεμα, κοντρα, περιοδος, πλαισιο, προγραμμα, σεληνη, σημερινη, τυχη, υγεια, φλερτ, ωθηση, απλα, βοηθεια, βρισκεις, βρισκεται, γεγονος, γινεται, διαστημα, δυνατοτητα, δικη, εδαφος, ευκαιρια, ευκολα, υπαρχει, εκκρεμότητα, εκκρεμότητες, εκφρασεις, ελευθερια, εμμεσα, εν μερει, επιρροή, ερχονται, ερχεσαι, ευνοια, ζευγαρια, ζωη, ζωδιο, ζωης, η δικη, υποθεση, θαλπωρη, θετικο, εικονα, κλιμα, λύση, μακρια, μπορεις, ξεκινημα, ομαδα, οικογενεια, περιβαλλον, πορτα, ρολο, σεναριο, σιγουρος, σκεφτεσαι, σπιτι, σχεδια, φωνη, οφειλή, βηματα, δωσεις, φιλοι, για σενα, ιδιαιτερα, καχυποπτος, μοιαζει, μπροστα, νιωθεις, παιχνιδι, θεματα, θεοι, θεσεις
Τυχαία Θέματα