Ρένια Λουιζίδου: Αποκάλυψε πως ο σύζυγός της έπαιξε στη σειρά «Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή»

Η Ρένια Λουιζίδου γνώρισε μεγάλη επιτυχία με τη σειρά «Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή» και ακόμα και σήμερα όταν προβάλλεται σε επανάληψη σημειώνει υψηλή τηλεθέαση.

Η ηθοποιός καλεσμένη της εκπομπής «The 2night show» αποκάλυψε ότι σε μία σκηνή έπαιξε ο σύζυγός της αλλά φαινόταν μόνο το χέρι του να της ανοίγει το φερμουάρ του φορέματος.

«Για να φύγω για ταξίδι του μέλιτος έπρεπε να γυριστεί πρώτα μία σκηνή. Ήταν η σκηνή που ο Ακάλυπτος ονειρευόταν ότι τον απατώ και κάποιος μου ξεκουμπώνει

το φερμουάρ. Έβλεπε έναν άντρα να μου κατεβάζει το φερμουάρ και να λέει: “Και αν μας καταλάβει ο άντρας σου;”, με εμένα να απαντάω: “Μην ανησυχείς αγάπη μου ο άντρας μου είναι ηλίθιος”. Αυτός ήταν ο εφιάλτης του Καφετζόπουλου.

Εγώ λοιπόν έπρεπε να κάνω αυτή τη σκηνή για να φύγω για το ταξίδι. Το ένα βράδυ παντρεύτηκα, γλέντι, ξημερώματα και την άλλη μέρα πήγα να κάνω αυτή τη σκηνή για να με αφήσουν να πάω στην Πορτογαλία. Με πήγε ο άντρας μου στο γύρισμα και μας φάνηκε πάρα πολύ αστείο να το κάνει ο Θάνος αυτό και το έκανε. Δεν έχει καμία σχέση με τον χώρο».

Keywords
Τυχαία Θέματα