Ρένια Λουιζίδου – Γιώργος Γιαννόπουλος: Ως παραδοσιακή οικογένεια ήταν αναμενόμενο να αποκτήσουμε εγγόνι κι από τον Διονύση

Η Ρένια Λουιζίδου και ο Γιώργος Γιαννόπουλος σε συνέντευξή τους αναφέρθηκαν στη σειρά «Το σόι σου» και πώς νιώθουν που έγιναν παππούδες σύμφωνα με το σενάριο.

Να σας ζήσει ο Βαγγελάκης!

Ρένια Λουιζίδου: Ευχαριστούμε! Ως παραδοσιακή οικογένεια, ήταν αναμενόμενο να αποκτήσουμε και εγγόνι από τον Διονύση. Είναι το πρώτο αγόρι της οικογένειας και για τον Χαμπέα είναι το πιο σημαντικό. Καθώς έχουμε χρησιμοποιήσει όλα τα μέσα της ελληνικής οικογένειας, για να πετύχουμε το στόχο μας, θα πάρει το όνομά του, Βαγγέλης Χαμπέας .

Οι Χαμπέοι είναι παραδοσιακή οικογένεια

Ρένια

Λουιζίδου: Ειδικά ο Βαγγέλης. Η Χαρούλα ως μάνα, αλλά και ως χαρακτήρας, είναι πιο συμβιβαστική. Ο Βαγγέλης είναι η κλασική περίπτωση του Έλληνα μπαμπά. Υποτίθεται αυστηρός, με έναν τρόπο φωνακλάς, αλλά κατά βάθος είναι βούτυρο και μια πολύ καλή ψυχή. Μπορείς να τον φέρεις στα νερά σου, ακόμη και για πράγματα που τα θεωρεί εξωφρενικά .

Πώς νιώθει ο Χαμπέας με την άφιξη του πολυπόθητου εγγονού;

Γιώργος Γιαννόπουλος: Πολύ υπερήφανος και χαρούμενος. Είναι ευτυχία αυτό που ζει ο Βαγγέλης Χαμπέας και ο Γιώργος Γιαννόπουλος. Από την ημέρα που έφεραν αυτό το μωράκι στο στούντιο, συμπεριφερόμασταν σαν οικογένεια. Κάναμε όλοι ησυχία για να μην κλαίει. Προσέχαμε τις κινήσεις μας. Δείχνουμε σεβασμό στη δουλειά μας και αυτό το εισπράττει ο κόσμος .

Πώς συμβιώνει ο Χαμπέας με την εναλλακτική νύφη του;

Ο Βαγγέλης μπορεί να φωνάζει, αρχικά, αλλά μετά τον φέρνουν τούμπα. Είναι διαλλακτικός άνθρωπος. Ήσυχος, ισορροπιστής. Και ποιος παππούς δεν θ’ αντιδρούσε αρχικά με το ροζ καροτσάκι;

Πηγή: Τηλεθεατής

Keywords
Τυχαία Θέματα