Εξελίξεις στην υπόθεση της 34χρονης – Έστειλε στον φίλο της το στίγμα του μοιραίου σημείου

Η Νάταλι Κρίστοφερ είχε στείλει  στον φίλο της το σημείο όπου θα έβρισκε τραγικό θάνατο λίγο αργότεραΤο εν λόγω στίγμα από το Facebook είχε διάρκεια μόλις 60 λεπτάΔεν κατάφερε να βοηθήσει τις Αρχές να τη βρουν

Μια δραματική αποκάλυψη ήρθε στο φως την Κυριακή 11 Αυγούστου για την υπόθεση της άτυχης αστροφυσικού Νάταλι Κρίστοφερ, η οποία βρήκε τραγικό θάνατο στην Ικαρία όπου είχε πάει για διακοπές.

Όπως

φαίνεται η 34χρονη, που όπως όλα δείχνουν σκοτώθηκε κάνοντας αναρρίχηση, είχε στείλει μήνυμα στο Facebook στον Κύπριο σύντροφό της με το σημείο στο οποίο θα έβρισκε τραγικό θάνατο λίγη ώρα αργότερα.

Η 35χρονη εξαφανίστηκε τη Δευτέρα 5 Αυγούστου, ενώ είχε φύγει από το πρωί για τρέξιμο. Είπε μάλιστα στο φίλο της πως θα επέστρεφε μετά από μία ώρα. Η καθυστέρησή της ωστόσο, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι το κινητό της είχε απενεργοποιηθεί, οδήγησαν τον Κύπριο φίλο της να δηλώσει την εξαφάνισή της.

Αμέσως σήμανε συναγερμός και μία πρωτοφανής κινητοποίηση – ακόμη και μέσω Ίντερνετ – με τη συνδρομή αστυνομίας, στρατού διασωστών και εθελοντών, προκειμένου να βρεθεί η γυναίκα ζωντανή.

Δυστυχώς, την Τετάρτη 7 Aυγούστου εντοπίστηκε νεκρή σε χαράδρα κοντά στον οικισμό Κεραμέ, με τον ιατροδικαστή να αναφέρει ότι ο θάνατός της ήταν ακαριαίος και προήλθε από χτύπημα στο κεφάλι κατά την πτώση της.

Το μήνυμα έδειχνε την ακριβή τοποθεσία στην οποία βρισκόταν η άτυχη γυναίκα, προφανώς για να δείξει στο φίλο της το δύσκολο εγχείρημά της στην απόκρημνη χαράδρα.

Το συγκεκριμένο μήνυμα ωστόσο έχει ισχύ για 60 λεπτά και είχε πλέον διαγραφεί όταν ξεκίνησαν ώρες αργότερα μετά τη δήλωση της εξαφάνισής της οι έρευνες για τον εντοπισμό της.

Ο φίλος της δεν θυμόταν ακριβώς το σημείο που του είχε σταλεί, προσπάθησε ωστόσο στο περίπου να καθοδηγήσει τα μέλη της ομάδας ΕΠΟΜΕΑ της Ικαρίας προκειμένου να βρεθεί το ταχύτερο δυνατό σώα η φίλη του.

(Με πληροφορίες από Έθνος της Κυριακής)

Keywords
Τυχαία Θέματα