Πυροβολισμοί στη Φλόριντα – Πέντε νεκροί (εικόνες – video)

Πυροβολισμοί σημειώθηκαν στο Ορλάντο της Φλόριντα σε εργασιακό χώρο με αποτέλεσμα να σκοτωθούν πέντε άνθρωποι ανάμεσά τους και ο δράστης.

Το περιστατικό διαδραματίστηκε στα κεντρικά μιας επιχείρησης στη βιομηχανική περιοχή North Forsyth Road κοντά στο Hanging Moss Road.

OCSO working shooting scene that has stabilized. Multiple fatalities. Situation

contained. Sheriff will brief as soon as info is accurate.

— OCSO FL News (@OrangeCoSheriff) June 5, 2017

A number of people reported killed after shooting in Orlando, Florida – local police https://t.co/hA5NWCCVqw

BBC Breaking News (@BBCBreaking) 5 June 2017

Σύμφωνα με τον σερίφη της περιοχής, το περιστατικό δεν συνδέεται με την τρομοκρατία και κατά πάσα πιθανότητα έχει να κάνει με εργασιακές διαφορές. Ο δράστης, πρώην εργαζόμενος στην εταιρία ο οποίος είχε απολυθεί τον περασμένο Απρίλιο, εισέβαλε στα γραφεία της εταιρίας και άνοιξε πυρ. Επτά ακόμη εργαζόμενοι είναι καλά στην υγεία τους και δεν έχουν τραυματιστεί. Ο δράστης μετά την επίθεση έστρεψε το όπλο στον εαυτό του και αυτοκτόνησε.

Το πρόσωπο αυτό ήταν ένας πρώην υπάλληλος της επιχείρησης που απολύθηκε τον Απρίλιο, αναφέρει ο Τζέρι Ντέμινγκς, σερίφης της κομητείας του Όραντζ.

BREAKING: @OrangeCoSheriff says there are «multiple fatalities» in Winter Park: https://t.co/f6f4yrOOiI FACEBOOK: https://t.co/97zxh0ZQUL pic.twitter.com/dyqlHRzpq7

— WFTV Eyewitness News (@WFTV) 5 June 2017

Το περιστατικό σημειώθηκε σχεδόν έναν χρόνο αφότου 49 άνθρωποι σκοτώθηκαν την 12η Ιουνίου του 2016 σε μια επίθεση στο νυχτερινό κέντρο Pulse στο Ορλάντο.

Keywords
Τυχαία Θέματα