«Πυρά» Παπακώστα σε ΝΔ

Ευθεία επίθεση στη ΝΔ έκανε η ανεξάρτητη βουλευτής Κατερίνα Παπακώστα, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο twitter με αφορμή τις υποτιμητικές δηλώσεις των βουλευτών του κόμματος Ιάσωνα Φωτήλα και Αθανάσιο Δαβάκη προς τα ΑμΕΑ και τους Ρομά.

Η Κατερίνα Παπακώστα έγραψε συγκεκριμένα στο twitter της ότι «η διαφορά ενός ικανού από έναν ανίκανο αντικατοπτρίζεται στο περιβάλλον τους…

lang="el">“Η διαφορά ενός ικανού από έναν ανίκανο αντικατοπτρίζεται στο περιβάλλον τους” …Όταν πέφτεις στο ίδιο ολισθηρό ατόπημα ,αναφέρομαι στην ντροπιαστική ,τρις, φραστική επίθεση σε ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες Ρομά, αυτιστικούς και ΑμεΑ , (1/2)

— KATERINA PAPAKOSTA (@kpapakosta) 10 Μαρτίου 2018

Όταν πέφτεις στο ίδιο ολισθηρό ατόπημα, αναφέρομαι στην ντροπιαστική, τρις, φραστική επίθεση σε ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες Ρομά, αυτιστικούς και ΑμεΑ , εντός και εκτός κοινοβουλίου, δες στο περιβάλλον σου… Η κοινωνική ατζέντα στην ΝΔ ήταν, κάποτε, ψηλά στις προτεραιότητές της. Την τελευταία εβδομάδα συνετρίβη με γδούπο».

… εντός και εκτός κοινοβουλίου, δές στο περιβάλλον σου…Η κοινωνική ατζέντα στην ΝΔ ήταν ,κάποτε ,ψηλά στις προτεραιότητές της. Την τελευταία εβδομάδα συνετρίβη με γδούπο (2/2)

— KATERINA PAPAKOSTA (@kpapakosta) 10 Μαρτίου 2018

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι απαράδεκτες δηλώσεις, ξεσήκωσαν θύελλα αντιδράσεων και τελικά κατέληξαν σε «συγγνώμη» από πλευράς και των δυο βουλευτών.

Keywords
Τυχαία Θέματα
iNews > Ειδήσεις > altsantiri
Πυρά Παπακώστα,pyra papakosta