«Πρώτη φορά είδα τέτοια κακοποίηση» λέει ο ιατροδικαστής – «Δεν υπήρξε κακοποίηση» απαντά ο δικηγόρος των γονέων (video)

To πρωί της Τρίτης 18 Φεβρουαρίου ο ιατροδικαστής Σ. Μπουζιάνη μίλησε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 για το βρέφος που μεταφέρθηκε νεκρό στο νοσοκομείο από τον πατέρα του αναφέροντας πως ο ίδιος ότι πρώτη φορά είδε τέτοια «κακοποίηση σε τόσο μικρή ηλικία».

Ο ίδιος έκανε και πάλι λόγο για «παρά φύσιν στοιχεία σεξουαλικής κακοποίησης», ενώ βρίσκεται εν αναμονή των αποτελεσμάτων των ιστολογικών εξετάσεων που θα ρίξουν φως στην αιτία θανάτου του άτυχου βρέφους.

Όσον

αφορά στα αδέλφια του άτυχου βρέφους, 11 μηνών, οι πρώτες εξετάσεις δεν έδειξαν σημάδια κακοποίησης, ωστόσο τα δύο παιδιά του ζευγαριού και ένα ακόμα, που διέμενε στο ίδιο διαμέρισμα, παραμένουν υπό νοσηλεία στο νοσοκομείο.

Δικηγόρος γονέων νεκρού βρέφους στον ΑΝΤ1: Δεν υπάρχει κακοποίηση

Από την πλευρά του ο δικηγόρος των γονέων του άτυχου βρέφους επιτέθηκε στον ιατροδικαστή, τονίζοντας πως το μωρό δεν υπέστη κακοποίηση.

Ο ίδιος απέδωσε τις κακώσεις που φέρει στα υπόθετα που είχαν συνταγογραφηθεί για τη θεραπεία του βρέφους από ίωση.

Ο κ. Μπάκρι σημείωσε ότι οι γιατροί τον ενημέρωσαν πως το παιδί είχε πρόβλημα από τη γέννησή του και παρουσίαζε επιληπτικές κρίσεις.

Ενημέρωσε δε ότι το παιδί θα εξεταστεί και από ιατροδικαστή που θα ορίσει η οικογένεια, ενώ τόνισε ότι θα ζητήσει την άμεση απελευθέρωση του πατέρα, καθώς δεν προκύπτουν, όπως είπε, κατηγορίες σε βάρος του.

Πηγή: «Πρώτη φορά είδα τέτοια κακοποίηση» λέει ο ιατροδικαστής – «Δεν υπήρξε κακοποίηση» απαντά ο δικηγόρος των γονέων (video) - altsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα