Προστατεύει τον Γκάιγκερ η FIFA για τη… φανέλα του Ρονάλντο (εικόνες – video)

Ανακοίνωση εξέδωσε η παγκόσμια ομοσπονδία ποδοσφαίρου, με την οποία επιτίθεται σε μερίδα του Τύπου, για τα δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι ο διαιτητής του αγώνα Πορτογαλία – Μαρόκο, Μαρκ Γκάιγκερ επέδειξε ανάρμοστη συμπεριφορά. Ρεπορτάζ ανέφεραν πως ο αμερικανός ρέφερι ζήτησε την φανέλα του Κριστιάνο Ρονάλντο στη διάρκεια της ανάπαυλας του παιχνιδιού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της FIFA αναφέρει:

«Με λύπη και απογοήτευση η FIFA

έμαθε ότι μετά τον αγώνα Πορτογαλία – Μαρόκο υπήρχαν δημοσιεύματα στον Τύπου σχετικά με τον αμερικανό διαιτητή Μαρκ Γκάιγκερ, ο οποίος φέρεται να ζήτησε την φανέλα του Κριστιάνο Ρονάλντο στη διάρκεια της ανάπαυλας του παιχνιδιού. Ο Γκάιγκερ αρνείται κατηγορηματικά αυτόν τον ισχυρισμό και δηλώνει ότι ποτέ δεν ζήτησε την φανέλα του αρχηγού της Πορτογαλίας

Η FIFA λοιπόν αναμφισβήτητα καταδικάζει τους ισχυρισμούς αυτούς που έγιναν από έναν άνθρωπο της ομάδας του Μαρόκου. Οι διαιτητές της FIFA έχουν ξεκάθαρες οδηγίες για το πώς θα συμπεριφέρονται και τι είδους σχέσεις θα έχουν με τις ομάδες. Μπορεί να επιβεβαιωθεί ότι ο κύριος Γκάιγκερ φέρθηκε με έναν απόλυτα επαγγελματικό τρόπο ως ο άρχοντας του συγκεκριμένου ματς. Η FIFA θα ήθελε να υπενθυμίσει επίσης στις ομάδες το καθήκον τους να σέβονται τους κανόνες του Fair Play».

FIFA statement related to media reports about FIFA Referee Mark Geiger @FIFAWorldCup pic.twitter.com/SZ6QHMfyPq

FIFA Media (@fifamedia) 21 Ιουνίου 2018

OOPS

Keywords
Τυχαία Θέματα