Προσωρινή διακοπή λόγω δακρυγόνων στο ΟΑΚΑ (εικόνες)

Διακοπή για 15 περίπου λεπτά λόγω της αποπνικτικής ατμόσφαιρας που δημιουργήθηκε από τη ρίψη δακρυγόνων είχαμε στο ΟΑΚΑ, όπου διεξάγεται το ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό.

Το παιχνίδι διακόπηκε από τον διαιτητή Σιδηρόπουλο στο 69′ μετά από τις συμπλοκές που προηγήθηκαν έξω από τη θύρα των οργανωμένων της ΑΕΚ

με την αστυνομία. Τελικά ο διαιτητής και οι παίκτες περίμαναν να καθαρίσει η ατμόσφαιρα και αν δεν συμβεί κάτι άλλο το παιχνίδι αναμένεται να ολοκληρωθεί κανονικά.

Μέχρι τη στιγμή της διακοπής ο Ολυμπιακός ήταν μπροστά στο σκορ με 2-1. Ο Μάριν στο 22′ άνοιξε το σκορ, με τον Οφόε να κάνει το 2-0 στο 46‘. Η μείωση για τους «κιτρινόμαυρους» ήρθε στο 64ο λεπτό από τον Χριστοδουλόπουλο, ωστόσο πέντε λεπτά αργότερα ήρθε η προσωρινή διακοπή του αγώνα. Λίγο αργότερα, πάντως, ο Χριστοδουλόπουλος πέτυχε και δεύτερο γκολ γράφοντας το 2-2.

Όπως αποδείχτηκε, μάλιστα, η διακοπή μάλλον καλό έκανε στην έκανε που έκανε και το 3-2 με τον Μάνταλο στο 90′. Αναλυτικά σε νεότερη δημοσίευση σε λίγο.

Keywords
Τυχαία Θέματα