Νεκρός 19χρονος ποδοσφαιριστής σε τροχαίο στην ΕΟ Σπάρτης-Γυθείου (εικόνες)

Μια ακόμη τραγωδία εξελίχθηκε στην άσφαλτο όταν 19χρονος έχασε την ζωή του σε σοκαριστικό τροχαίο στην ΕΟ Σπάρτης-Καλαμάτας.

Στις 7:30΄ περίπου το πρωί της Κυριακής (24/9), κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, συγκρούστηκαν μετωπικά δύο οχήματα στο 18ο χλμ. της ΕΟ Σπάρτης-Γυθείου, λίγο πριν την αερογέφυρα του Δαφνίου (με κατεύθυνση προς Γύθειο). Στο ένα όχημα (μάρκας Subaru), οδηγός και μοναδικός επιβαίνων περίπου 19-20 ετών, από το Δαφνί Λακωνίας, ενώ στο δεύτερο (ένα Audi) επέβαιναν τρία άτομα, πιθανότατα από

την ευρύτερη περιοχή των Μολάων.

Οι τέσσερις τραυματίες διεκομίσθησαν αμέσως στο νοσοκομείο όνμως ο 19χρονος έχασε την μάχη για την ζωή. Οι τρεις άλλοι τραυματίες δεν αντιμετωπίζουν σοβαρά τραύματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του “Λακωνικού Τύπου”, ο άτυχος νεαρός ήταν ποδοσφαιριστής στον ΑΟ Δαφνίου και μόλις χθες Σάββατο (23/9) αγωνίστηκε στον αγώνα ΑΟ Κροκεών-ΑΟ Δαφνίου για το Κύπελλο Λακωνίας. Οι τρεις επιβαίνοντες του δεύτερου οχήματος, σύμφωνα με τις πληροφορίες, μετέβαιναν στην Αθήνα, όπου επρόκειτο να παραστούν σε μία βάπτιση.

Πηγή: lakonikos.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα