Προσωρινά κρατούμενος και για τον βιασμό της 19χρονης με αναπηρία ο 19χρονος

Ο 19χρονος αρνήθηκε τα όσα του καταλογίζονταιΘα οδηγηθεί ξανά πίσω στις φυλακές με σύμφωνη γνώμη Εισαγγελέα και ανακρίτριαςΟ 19χρονος κρατείται ήδη για τη δολοφονία και τον βιασμό της Ελένης ΤοπαλούδηΙσχυρή δύναμη της αστυνομίας βρισκόταν εντός και εκτός του δικαστικού Μεγάρου

Στην ανακρίτρια οδηγήθηκε σήμερα, Δευτέρα, ο 19χρονος, ο οποίος κατηγορείται για τον βιασμό της 19χρονης με αναπηρία στη Ρόδο, τρεις μέρες μετά τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει ο ΣΚΑΪ, ο 19χρονος, ο οποίος κρατείται μετά τη δολοφονία και τον βιασμό της Ελένης Τοπαλούδη, κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος και για τον δεύτερο βιασμό.

Ο αλλοδαπός που αρνήθηκε τα όσα του καταλογίζονται με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και Εισαγγελέα, θα οδηγηθεί ξανά πίσω στις φυλακές όπου κρατείται για τη δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας.

Αξίζει να σημειωθεί πως από νωρίς το πρωί της Δευτέρας, ισχυρή δύναμη της αστυνομίας βρισκόταν εντός και εκτός του δικαστικού Μεγάρου, προκειμένου να αποφευχθούν επεισόδια και εντάσεις όμοια με αυτά που είχαν σημειωθεί την προηγούμενη φορά.

Υπενθυμίζεται πως ο ίδιος υποστήριξε κατά την ομολογία του πως ήταν παρών στο έγκλημα με θύμα την Ελένη Τοπαλούδη, το οποίο, όπως ισχυρίστηκε, δεν διέπραξε εκείνος. Όσο για τον βιασμό της 19χρονης ο ίδιος υποστηρίζει πως η εμπλοκή του ονόματός του, οφείλεται στη φαντασία του 23χρονου.

Keywords
Τυχαία Θέματα