Προσλήψεις στον Δήμο Θέρμης

Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού, Περιβάλλοντος & Αθλητισμού Θέρμης (Δ.Ε.Π.Π.Α.Θ.) ανακοινώνει την πρόσληψη τριών (3) ατόμων για χρονικό διάστημα οκτώ (8) μηνών, για τις εξής κατά αριθμό ατόμων ειδικότητες, με τα αντίστοιχα τυπικά και ειδικά προσόντα καθώς και χρονική διάρκεια σύμβασης

1 ΠΕ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ 1 ΔΕ/ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΜΠΑΛΕΤΟΥ- ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ (ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΣΧΟΛΗΣ ΧΟΡΟΥ)1 ΔΕ / ΔΑΣΚΑΛΟΙ FLAMENCO – LATIN

Oι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν την σχετική προκήρυξη στην ηλεκτρονική

διεύθυνση της Δημοτικής Επιχείρησης www.deppath.gr ή να την παραλάβουν από τα γραφεία της Δ.Ε.Π.Π.Α.Θ. (Δ/νση: Καραολή -Δημητρίου & Καπετάν Χάψα, τηλ. 2310.463423) καθημερινά Δευτέρα-Παρασκευή και ώρες από 09.00π.μ. έως 14.00 μ.μ.

Η υποβολή των αιτήσεων και των δικαιολογητικών θα πραγματοποιηθεί μέσα σε προθεσμία δέκα (10) εργάσιμων ημερών από την επομένη της δημοσίευσης της παρούσας σε δύο ημερήσιες εφημερίδες του Νομού Θεσσαλονίκης (από Πέμπτη 28/09/2017 έως Τετάρτη 11/10/2017) στα γραφεία της Επιχείρησης, καθημερινά Δευτέρα- Παρασκευή και ώρες από 9.00 π.μ έως 13.00 μ.μ.

Γίνεται δεκτή και η ταχυδρομική αποστολή της αίτησης με τα επισυναπτόμενα δικαιολογητικά. Το εμπρόθεσμο της ταχυδρομικής αποστολής κρίνεται με βάση τη σφραγίδα ταχυδρομείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα