Προσλήψεις στον Δήμο Ναυπλιέων

Το Ν.Π.∆.∆. «∆ΗΜΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ KAI ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ ∆.Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Ν.» ανακοινώνει την πρόσληψη, µε σύµβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου, συνολικά δύο (2) ατόµων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του ∆ηµοτικού Οργανισµού Κοινωνικής Πρόνοιας και Αλληλεγγύης Ναυπλιέων (∆.Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Ν.), που εδρεύει στο Ναύπλιο Ν. Αργολίδας και συγκεκριµένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύµβασης, αριθµού ατόµων, µε τα αντίστοιχα απαιτούµενα (τυπικά και τυχόν πρόσθετα) προσόντα:

2 ΥΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ
ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ

Οι ενδιαφερόµενοι καλούνται να συµπληρώσουν την αίτηση µε κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.6 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε µε άλλο εξουσιοδοτηµένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρηµένη από δηµόσια αρχή, είτε ταχυδροµικά µε συστηµένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση: Ν.Π.∆.∆. «∆ηµοτικός Οργανισµός Κοινωνικής Πρόνοιας και Αλληλεγγύης Ναυπλιέων ∆.Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Ν.», 25ης Μαρτίου 55, Τ.Κ.21100 Ναύπλιο, απευθύνοντάς την στο Γραφείο Πρωτοκόλλου, 1ος όροφος, υπόψιν κας Σοφίας Λαπαθιώτη (τηλ. επικοινωνίας: 2752099216, 2752023513, 2752023352-3).

Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδροµικώς το εµπρόθεσµο των αιτήσεων κρίνεται µε βάση την ηµεροµηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος µετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Η προθεσµία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ηµέρες (υπολογιζόµενες ηµερολογιακά) από την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2017 έως και την ∆ευτέρα 23 Οκτωβρίου 2017.

Keywords
Τυχαία Θέματα