Προσλήψεις στο ΚΕΕΛΠΝΟ για έως 2 χρόνια για 1.576 υπαλλήλους και 31 ειδικότητες

Ξεκινά άμεσα η διαδικασία σύναψης συμβάσεων έργου μεταξύ ΚΕΕΛΠΝΟ και 1.576 νέων υπαλλήλων και οι προσλήψεις θα γίνουν για την υλοποίηση προγραμμάτων αντιμετώπισης των επιπτώσεων από τις προσφυγικές και μεταναστευτικές ροές σε όλη την χώρα με φορέα υλοποίησης το ΚΕΕΛΠΝΟ.

Οι προσλήψεις θα γίνουν να μπορέσει να υλοποιηθεί πρόγραμμα για την διασφάλιση της δημόσιας υγείας και την

κάλυψη των υγειονομικών αναγκών των προσφύγων και μεταναστών, με φορέα υλοποίησης το ΚΕΕΛΠΝΟ.

Για το αναγκαίο προσωπικό προς υλοποίηση του έργου συνάπτεται σύμβαση εργασίας μεταξύ του ΚΕΕΛΠΝΟ και του κάθε προσώπου, με διάρκεια έως δεκαοκτώ (18) μήνες ως και δυνατότητα παράτασης έως έξι (6) μήνες. Με τα πρόσωπα της κατηγορίας ΠΕ Νομικών, εφόσον έχουν την δικηγορική ιδιότητα, συνάπτεται σύμβαση έργου. Η διάθεση του προσωπικού σε τρίτους φορείς εκτός του ΚΕΕΛΠΝΟ, γίνεται με προγραμματική σύμβαση μεταξύ του ΚΕΕΛΠΝΟ και του αντίστοιχου νομικού προσώπου, που συνάπτεται από τους νομίμους εκπροσώπους τους, δυνάμει αποφάσεων των οργάνων Διοίκησης. Στην εν λόγω προγραμματική σύμβαση καθορίζονται οι όροι και οι προϋποθέσεις διάθεσης του προσωπικού ιδιαίτερα η περιγραφή του ρόλου τους εντός των δημοσίων δομών.

Τα έργα του προγράμματος:

Παρεμβάσεις δημόσιας υγείας, λειτουργία συστήματος επιδημιολογικής επιτήρησης, συντονισμός εμβολιασμών στον εν λόγω πληθυσμό και εκτίμηση των συνθηκών υγιεινής των χώρων διαμονής των προσφύγων. Ως παρεμβάσεις δημόσιας υγείας νοούνται οι δράσεις που κρίνονται απαραίτητες για την πρόληψη εμφάνισης λοιμωδών και μη νοσημάτων.

Ενίσχυση των δομών του δημόσιου συστήματος υγείας, που περιλαμβάνει την ενίσχυση του ανθρώπινου δυναμικού δομών που ανήκουν στο δημόσιο σύστημα παροχής πρωτοβάθμιας, δευτεροβάθμιας και τριτοβάθμιας φροντίδας υγείας στους τομείς της παιδιατρικής, της γυναικολογίας – μαιευτικής, της νοσηλευτικής και της ψυχικής υγείας, τη σύσταση και λειτουργία γραφείου υποδοχής και ενημέρωσης προσφύγων και μεταναστών στις δομές υγείας, την πρόσληψη διασωστών για την ενίσχυση των τομέων του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας (ΕΚΑΒ) που έχουν επιβαρυνθεί με διακομιδές λόγω της προσφυγικής κρίσης.

Επιστημονική επίβλεψη και συντονισμό των προγραμμάτων, που περιλαμβάνει την ανάπτυξη επιχειρησιακού σχεδίου του προγράμματος, την επιστημονική εποπτεία του, τον έλεγχο υλοποίησης του φυσικού και οικονομικού αντικειμένου, το συντονισμό και την αντιμετώπιση επειγόντων συμβάντων, την παρακολούθηση κάθε φάσης υλοποίησης, την υλοποίηση των διαδικασιών πρόσληψης προσωπικού, την εκτέλεση διαγωνισμών, την επίβλεψη συστήματος διαχείρισης και τεκμηρίωσης του οικονομικού αντικειμένου, την επικοινωνία με φορείς υγείας, την υλοποίηση ενημέρωσης και διάχυσης των αποτελεσμάτων του προγράμματος.

Εκπαίδευση του προσωπικού που θα προσληφθεί για τις ανωτέρω δράσεις, αξιολόγηση συνολικά της υλοποίησης του προγράμματος και δημοσιοποίηση των αποτελεσμάτων αξιολόγησης και των επιστημονικών ευρημάτων. 2. Το έργο έχει διάρκεια είκοσι τεσσάρων (24) μηνών με έναρξη ισχύος την ημερομηνία δημοσίευσης της παρούσας.

Η κατανομή θέσεων και ειδικοτήτων

Keywords
Τυχαία Θέματα