Προσλήψεις μουσικών στον Δήμο Τρικκαίων

Ο Δήμαρχος Τρικκαίων ανακοινώνει την πρόσληψη καλλιτεχνικού – διδακτικού προσωπικού στο Δημοτικό Ωδείο Τρικάλων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, ωρομίσθιας απασχόλησης και συγκεκριμένα για τις εξής θέσεις ανά ειδικότητα, διάρκεια σύμβασης και αριθμού ατόμων όπως αναφέρονται στον παρακάτω πίνακα Α:

1 ΠΕ – Μαέστρος Συμφωνικών Ορχηστρών1 ΠΕ – Καθηγητών μουσικής με ειδικότητα βιολί

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν την αίτησή τους, είτε αυτοπροσώπως είτε, με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια

αρχή κατά τις εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα-Παρασκευή) και ώρες από 8.00 π.μ. μέχρι 14.00 μ.μ., είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση: Δήμος Τρικκαίων, Ασκληπιού 18, Τ.Κ. 42131, Τρίκαλα, απευθύνοντάς την στην Διεύθυνση Διοικητικού, Τμήμα Προσωπικού και Οργάνωσης, υπόψη κ. Χρήστου Βαβίτσα ( τηλ. Επικοινωνίας 24313-51182 )

Οι ενδιαφερόμενοι θα υποβάλλουν την αίτηση και τα δικαιολογητικά μέσα σε προθεσμία δέκα (10) ημερολογιακών ημερών από την επομένη της δημοσίευσης της προκήρυξης σε τοπική καθημερινή εφημερίδα των Τρικάλων.

Keywords
Τυχαία Θέματα