To «Α-πε-λπι-σί-το» πάει Κατερίνη – Το δώρο θαυμαστή στους πρωταγωνιστές της παράστασης

Η Κατερίνη είναι ο επόμενος σταθμός της μεγάλης περιοδείας της θεατρικής παράστασης «Α-πε-λπι-σί-το», μετά τα Γιαννιτσά, τις Σέρρες, την Κόρινθο, την Πάτρα, τη Θήβα, την Καλαμάτα και το Αίγιο. Οι πρωταγωνιστές της Επιθεώρησης Δωματίου, Λάκης Λαζόπουλος

και Σοφία Φιλιππίδου, έλαβαν ένα πολύ ευχάριστο δώρο πριν φτάσουν στην πόλη της Κατερίνης από ένα θαυμαστή τους που τους περιμένει εναγωνίως να τους δει να παίζουν στο θέατρο Ευκαρπίδη.

Πρόκειται για ένα σκίτσο του 11μελούς θιάσου της θεατρικής παράστασης «Α-πε-λπι-σί-το» που έγραψε ο Λάκης Λαζόπουλος. Δημιουργός του είναι ο Νίκος Ραφαηλίδης, ο οποίος όπως μάθαμε εργάζεται στην εταιρεία Vatoum Productions.

Απολαύστε το…

Η Επιθεώρηση Δωματίου που «σπάει» τα ταμεία σε όποια πόλη ταξιδεύει θ’ ανέβει, όπως προαναφέραμε, στο θέατρο Ευκαρπίδη σήμερα και αύριο για τέσσερις, συνολικά, παραστάσεις. Το Σάββατο θα ταξιδέψει στην Καρδίτσα και την Κυριακή στον Βόλο.

Αναλυτικά:

Πέμπτη 7/12ΚατερίνηΘέατρο Ευκαρπίδη18:15 και 21:15Παρασκευή 8/12ΚατερίνηΘέατρο Ευκαρπίδη18:15 και 21:15Σάββατο 9/12ΚαρδίτσαΔημοτικό Κιν/θέατρο18:15 και 21:15Κυριακή 10/12ΒόλοςΘέατρο Αχίλλειον18:15 και 21:15

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ:

Γεωργόπουλος Κωνσταντίνος, Κλάδη Άννα, Λαδοπούλου Χριστιάννα, Λάνης Διονύσης, Λέκκα Ιωάννα, Μανδρινός Δημήτρης, Πιτσιλός Βαγγέλης, Σταυρουλάκη Τζίνα, Ταμπακάκης Μιχαήλ.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:

Κείμενο – Σκηνοθεσία: Λάκης Λαζόπουλος
Μουσική: Σταμάτης Κραουνάκης
Σκηνικά: Αθανασία Σμαραγδή
Κοστούμια: Μάγδα Καλορίτη
Φωτισμοί: Περικλής Μαθιέλης
Κίνηση: Βαγγέλης Πιτσίλος

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:

Στα κατά τόπους θέατρα και με χρήση πιστωτικής/ χρεωστικής κάρτας: www.viva.gr & στο δίκτυο των συνεργαζόμενων.

Keywords
Τυχαία Θέματα