Προσλήψεις 48 ατόμων στις παιδικές κατασκηνώσεις Δήμου Αμφιλοχίας

Ο Δήμος Αμφιλοχίας ανακοινώνει την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για χρονικό διάστημα μέχρι δύο (2) μήνες, συνολικού αριθμού σαράντα οκτώ (48) ατόμων, για τις ανάγκες λειτουργίας της παιδικής κατασκήνωσης Μπούκας Δήμου Αμφιλοχίας από 1-7-2017 έως 31-08-2017 και συγκεκριμένα:

Έναν (1) ΣυντονιστήΤρεις (3) ΕπιμελητέςΤρεις (3) Ειδικοί Συνεργάτες – ΨυχαγωγοίΤρεις (3) Ειδικοί Συνεργάτες –ΧειροτεχνίαςΤρεις (3) ΓυμναστέςΈναν (1) ΔιαχειριστήΈναν (1) βοηθό διαχειριστήΈναν (1) ΑποθηκάριοΈναν (1) ΓιατρόΈναν (1) ΝοσοκόμοΈναν (1) ΜάγειραΈνα
(1) Βοηθό ΜάγειραΟκτώ (8) εργάτες -εργάτριεςΈναν (1) φύλακαΈναν (1) ειδικό τεχνίτηΈναν (1) ΝαυαγοσώστηΔέκα πέντε (15) ομαδάρχεςΈναν (1) οδηγόΈνα (1) προσωπικό καθαριότητας

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

Οι ενδιαφερόμενοι μαζί με την αίτησή τους πρέπει να υποβάλλουν υποχρεωτικώς τα εξής δικαιολογητικά:

Φωτοτυπία Αστυνομικής ταυτότηταςΥπεύθυνη δήλωση του ν. 1599/1986 ότι δεν έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 16 του Υπαλληλικού Κώδικα.Υπεύθυνη δήλωση του ν 1599/1986 στην οποία να δηλώνει ο υποψήφιος αν τους τελευταίους δώδεκα (12) μήνες έχει απασχοληθεί σε δημόσια υπηρεσία ή νομικό πρόσωπο του άρθρου 14 παρ. 1 του ν. 2190/94 με την ιδιότητα του εποχικού εργαζόμενου ή για κάλυψη περιοδικών ή πρόσκαιρων αναγκών ή όχι προκειμένου να κριθεί εάν αυτός έχει κώλυμα πρόσληψης ή όχι. Ως αφετηρία υπολογισμού του δωδεκαμήνου ορίζεται η ημερομηνία λήξης της απασχόλησης. Σε περίπτωση που έχει απασχοληθεί να δηλώσει την υπηρεσία στην οποία απασχολήθηκε και την ακριβή χρονική διάρκεια της απασχόλησής του (έναρξη και λήξη).Φωτοαντίγραφο του τίτλου σπουδών και άδεια άσκησης επαγγέλματος (όπου απαιτείται). Τίτλοι σπουδών για τους οποίους έχει εκδοθεί πράξη αναγνώρισης από το ΔΙΚΑΤΣΑ ή το Ι.Τ.Ε για την ισοτιμία, αντιστοιχία ισχύουν και γίνονται δεκτοί (μεταφρασμένοι).Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης (αναζητείται και αυτεπάγγελτα).Βεβαίωση ευδόκιμης κατασκηνωτικής εμπειρίας όπου υπάρχει και εφόσον απαιτείταιΒεβαίωση Α.Μ.Κ.Α.ΑΦΜ του ενδιαφερόμενου.Αριθμό Μητρώου Ι.ΚΑΠιστοποιητικό Υγείας ειδικότερα για τους χειριστές τροφίμων πιστοποιητικό υγείας για καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος..Για τους ανήλικους απαιτείται βιβλιάριο ανηλίκωνΓνωμάτευση παθολόγου ή γενικού ιατρού και ψυχιάτρου ότι έχουν την υγεία και τη φυσική καταλληλότητα να ασκήσουν τα καθήκοντα της θέσης που θα προσληφθούν.Υπεύθυνη δήλωση ότι δεν έχουν τα κωλύματα του Π.Δ 164/2014Φωτοτυπία βιβλιαρίου τραπέζης η πρώτη σελίδα.Οι πολίτες ξένων χωρών πιστοποιητικά νόμιμης διαμονής με δυνατότητα παροχής εξαρτημένης εργασίας.

Οι υποψήφιοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση σε μία και μόνο εκπαιδευτική βαθμίδα (ΠΕ ή ΤΕ ή ΔΕ ή ΥΕ).

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση στην έδρα του Δήμου Αμφιλοχίας (Δ/νση: Γ. Στράτου, τηλ. 2642360421, 454, 420), κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες. Οι ενδιαφερόμενοι θα υποβάλλουν την αίτησή τους και τα δικαιολογητικά μέσα σε προθεσμία δέκα ημερών δηλαδή από 6 -6-2017 έως και την 16 -6-2017.

Keywords
Τυχαία Θέματα