Προσλήψεις 26 ατόμων στον Δήμο Βόλου

Ο Δήμος Βόλου ανακοινώνει την πρόσληψη, µε σύµβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου διάρκειας δύο (2) µηνών:

Τεσσάρων (4) Οδηγών οχηµάτων καθαριότητας µε άδεια Γ΄ κατηγορίας ∆Ε Είκοσι δύο (22) Εργατών Καθαριότητας ΥΕ

για την αντιµετώπιση κατεπειγουσών, εποχικών ή πρόσκαιρων αναγκών της ∆ιεύθυνσης Καθαριότητας.

Α. οι υποψήφιοι για την ειδικότητα του Οδηγών ∆Ε θα πρέπει να καταθέσουν:

1. Αίτηση – υπεύθυνη δήλωση στην οποία, εκτός της ειδικότητας, θα δηλώνουν ότι δεν έχουν κώλυµα πρόσληψης κατά το άρθρο 8 του Υπαλληλικού Κώδικα και ότι το αµέσως προηγούµενο δωδεκάµηνο

δεν απασχολήθηκαν σε δηµόσια υπηρεσία ή νοµικό πρόσωπο του άρθρου 14 παρ. 1 του Ν. 2190/1994 µε την ιδιότητα του εποχικού εργαζόµενου ή για την κάλυψη περιοδικών ή πρόσκαιρων αναγκών.

2. Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνοµικής τους ταυτότητας.

3. i. Απολυτήριο τίτλο ∆ευτεροβάθµιας Εκπαίδευσης ή

ii. Απολυτήριο τίτλο Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης, µε αποδεικτικά εξειδικευµένης επαγγελµατικής εµπειρίας τουλάχιστον έξι (6) µηνών.

4. Ισχύουσα επαγγελµατική άδεια οδήγησης Γ΄ κατηγορίας.

5. Πιστοποιητικό Επαγγελµατικής Ικανότητας (ΠΕΙ), η κατοχή του οποίου αποδεικνύεται είτε µε την κατάθεση ∆ελτίου Επιµόρφωσης Οδηγού, το οποίο να είναι σε ισχύ και το οποίο εκδίδεται από την Υπηρεσία Μεταφορών και Επικοινωνιών της Περιφέρειας στην περιοχή της οποίας βρίσκεται η κατοικία του ενδιαφεροµένου, είτε µε την καταχώρηση επί του εντύπου της άδειας οδήγησης του κοινοτικού αριθµού «95» δίπλα στην κατηγορία Γ’.

Β. οι υποψήφιοι για την ειδικότητα των Εργατών Καθαριότητας ΥΕ θα πρέπει να καταθέσουν:

1. Αίτηση – υπεύθυνη δήλωση στην οποία, εκτός της ειδικότητας, θα δηλώνουν ότι δεν έχουν κώλυµα πρόσληψης κατά το άρθρο 8 του Υπαλληλικού Κώδικα και ότι το αµέσως προηγούµενο δωδεκάµηνο δεν απασχολήθηκαν σε δηµόσια υπηρεσία ή νοµικό πρόσωπο του άρθρου 14 παρ. 1 του Ν. 2190/1994 µε την ιδιότητα του εποχικού εργαζόµενου ή για την κάλυψη περιοδικών ή πρόσκαιρων αναγκών.

2. Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνοµικής τους ταυτότητας.

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Οι ενδιαφερόµενοι καλούνται να συµπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν, µαζί µε τα σχετικά δικαιολογητικά, στα γραφεία της υπηρεσίας µας στην ακόλουθη διεύθυνση: ∆ήµος Βόλου, ∆ιεύθυνση ∆ιοικητικών Υπηρεσιών, κτίριο ∆ηµοτικής Ενότητας Νέας Ιωνίας, Λεωφόρος Ειρήνης 131, απευθύνοντάς την στο Τµήµα ∆ιαχείρισης Ανθρώπινου ∆υναµικού (τηλ. επικοινωνίας: 24213-53122, 53124 & 53130), όπου θα διατίθενται και έντυπα αιτήσεων.

Η προθεσµία υποβολής των αιτήσεων αρχίζει την επόµενη εργάσιµη της δηµοσίευσης στην εφηµερίδα δηλ. ξεκινά την 22-5-2017 και λήγει την 24-5-2017. Οι αιτήσεις θα κατατίθενται τις εργάσιµες µέρες και κατά τις ώρες από 08:00 έως 14:00.

Keywords
Τυχαία Θέματα