Προσλήψεις 19 ατόμων στον Δήμο Μεγαρέων

Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Μεγαρέων (ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ.ΜΕ.) ανακοινώνει την πρόσληψη μουσικού – καλλιτεχνικού προσωπικού δέκα εννέα (19) ατόμων, με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου (Ι.Δ.Ο.Χ.), για την παροχή υπηρεσιών έναντι αντιτίμου, Α) ειδικοτήτων Καθηγητών Μουσικών οργάνων και Β) Καθηγητή Ζωγραφικής για τις ανάγκες του «ΒΥΖΑΝΤΕΙΟΥ ΩΔΕΙΟΥ» του Δήμου Μεγαρέων και του παραρτήματός του στην Ν. Πέραμο και του «Εργαστηρίου Εικαστικών και Καλών Τεχνών» που λειτουργούν από την Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Μεγαρέων (ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ.ΜΕ.), για το διδακτικό έτος 2017

– 2018, για τις εξής ειδικότητες, αριθμό ατόμων και διάρκεια σύμβασης, με τα αντίστοιχα απαιτούμενα τυπικά και ειδικά προσόντα:

1 ΠΕ ή ΤΕ ή ΔΕ Καλλιτεχνικό Προσωπικό –Καθηγητής Κρουστών1 ΠΕ ή ΤΕ ή ΔΕ Καλλιτεχνικό Προσωπικό –Καθηγητής Βιολιού2 ΠΕ ή ΤΕ ή ΔΕ Καλλιτεχνικό Προσωπικό –Καθηγητής Πιάνου1 ΔΕΚαλλιτεχνικό Προσωπικό –Καθηγητής Πιάνου – Συνοδός1 ΠΕ ή ΤΕ ή ΔΕ Καλλιτεχνικό Προσωπικό –Καθηγητής Κλαρίνου2 ΠΕ ή ΤΕ ή ΔΕ Καλλιτεχνικό Προσωπικό –Καθηγητής Κιθάρας2 ΠΕ ή ΤΕ ή ΔΕ Καλλιτεχνικό Προσωπικό –Καθηγητής Αν. Θεωρητικών1 ΠΕ ή ΤΕ ή ΔΕ Καλλιτεχνικό Προσωπικό –Καθηγητής Μπουζουκιού1 ΠΕ ή ΤΕ ή ΔΕ Καλλιτεχνικό Προσωπικό –Καθηγητής Φλάουτου1 ΠΕ ή ΤΕ ή ΔΕ Καλλιτεχνικό Προσωπικό –Καθηγητής Τρομπέτας1 ΠΕ ή ΤΕ ή ΔΕ Καλλιτεχνικό Προσωπικό –Καθηγητής Μονωδίας1 ΠΕ ή ΤΕ ή ΔΕ Καλλιτεχνικό Προσωπικό –Καθηγητής Βυζαντινής Μουσικής1 ΠΕ ή ΤΕ ή ΔΕ Καλλιτεχνικό Προσωπικό –Καθηγητής Ηλ. Μπάσου1 ΠΕ ή ΤΕ ή ΔΕ Καλλιτεχνικό Προσωπικό –Καθηγητής Τρομπονιού1 ΠΕ ή ΤΕ ή ΔΕ Καλλιτεχνικό Προσωπικό –Καθηγητής Σαξοφώνου1 ΠΕ ή ΤΕ ή ΔΕ Καλλιτεχνικό Προσωπικό –Καθηγητής Ζωγραφικής

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση του φορέα, και να την υποβάλλουν είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, στα γραφεία του τμήματος της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Μεγαρέων (ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ.ΜΕ.) στα Μέγαρα και συγκεκριμένα στο Κυριακούλειο Πολιτιστικό Κέντρο (Κεντρική πλατεία Μεγάρων – 1 ος όροφος) – Τηλέφωνο: 22960 82747 & 89150 και φαξ: 22960 89121 και ώρες 09:00 – 14:00, μαζί με τα αντίγραφα όλων των απαιτούμενων δικαιολογητικών και τίτλων.

Γίνεται δεκτή και η ταχυδρομική αποστολή της αίτησης με τα επισυναπτόμενα δικαιολογητικά. Το εμπρόθεσμο της ταχυδρομικής αποστολής κρίνεται με βάση τη σφραγίδα ταχυδρομείου. Τα τυπικά προσόντα πρόσληψης και απαιτούμενα δικαιολογητικά αναφέρονται στην αναλυτική προκήρυξη.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν ολόκληρη την προκήρυξη στο πρόγραμμα Διαύγεια η να την παραλάβουν από τα γραφεία της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Μεγαρέων (ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ.ΜΕ.), μαζί με την αίτηση, ή από το επίσημο site της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Μεγαρέων (ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ.ΜΕ.):(www.dikedime.gr.).

Σε περίπτωση που αδυνατούν να προσέλθουν στα γραφεία προκειμένου να παραλάβουν το έντυπο της αίτησης, θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τον φορέα προκειμένου να τους αποσταλεί με φαξ η μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Η υποβολή των αιτήσεων και των δικαιολογητικών είναι δέκα (10) ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) και αρχίζει από την επομένη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας σε τοπικές εφημερίδες ή της ανάρτησης της στο χώρο ανακοινώσεων της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Μεγαρέων ΔΗΚΕΔΗΜΕ, εφόσον η ανάρτηση είναι τυχόν μεταγενέστερη της δημοσίευσης στις εφημερίδες.

Η ανωτέρω προθεσμία λήγει με την παρέλευση ολόκληρης της τελευταίας ημέρας και εάν αυτή είναι, κατά νόμο, εξαιρετέα (δημόσια αργία) ή μη εργάσιμη, τότε η λήξη της προθεσμίας μετατίθεται την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα