Προσλήψεις 15 ατόμων στον Δήμο Ρόδου

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού Ρόδου –Δ.Ο.Π.Α.Ρ . ανακοινώνει προκειμένου να προβεί στην πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση μίσθωσης έργου (σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 681 κ.ε. του Αστικού Κώδικα) για τη λειτουργία του Ωδείου και των εργαστηρίων του Δ.Ο.Π.Α.Ρ., μαζί και των παραρτημάτων –αποκεντρωμένων τμημάτων του Δ.Ο.Π.Α.Ρ.

1 Καθηγητής πιάνου1 Καθηγητής κλασικού βιολιού1 Καθηγητής κρουστών1 Καθηγητής Μουσικής Προπαιδείας1 Καθηγητής Σαντουριού1 Καθηγητής Λύρας –Λαούτο1 Καθηγητής κόντρα μπάσου –βιολοντσέλου1 Καθηγητής Μονωδίας- κλασσικού και έντεχνου τραγουδιού2
Καθηγητής Ζωγραφικής1 Καθηγητής Χαρακτικής1 Καθηγητής Καλλιτεχνικής Κεραμικής1 Δάσκαλος φωτογραφίας1 Καθηγητής Αγιογραφίας1 Δασκάλους χορού-χορευτής (Διδασκαλία Μοντέρνου χορού ZUMBA – LATIN)

H αίτηση των υποψηφίων υποβάλλεται εντός δέκα ημερών από την επόμενη της δημοσίευσης της περίληψης της ανακοίνωσης και ειδικότερα από 20/9/2017 έως και 29/9/2017.

Η αίτηση θα απευθύνεται προς το Νομικό Πρόσωπο «ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΡΟΔΟΥ –Δ.Ο.Π.Α.Ρ.» και θα υποβάλλεται στο αρμόδιο γραφείο προσωπικού του Δ.Ο.Π.Α.Ρ., επί της Οδού Διαγοριδών 3 –Ρόδος κατά τις εργάσιμες μέρες και ώρες από 8.00 πμ έως και 15.00 μμ.

Keywords
Τυχαία Θέματα