Προκαταρκτική εξέταση για τα περί… χασίς στο Μαξίμου

Μια απίστευτη αποκάλυψη κάνουν πηγές από τον ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με τις οποίες διενεργείται προκαταρκτική εξέταση «για τις ασυναρτησίες του βουλευτή της ΝΔ, κ. Μπάμπη Παπαδημητρίου, περί «χασισοκαπνού» στο Μέγαρο Μαξίμου».

Υπενθυμίζεται ότι όλα ξεκίνησαν μετά από δημοσίευμα της γαλλικής εφημερίδας «Liberation», η οποία έκανε αφιέρωμα στο αποτέλεσμα των εκλογών της 7ης Ιουλίου, χρησιμοποιώντας για τίτλο στο θέμα της «Δυναστεία Μητσοτάκη – Ο μικρός «Κούλης» στην εξουσία».

Στο άρθρο μάλιστα ανέφερε πως

ο νυν πρωθυπουργός είναι ένα γνώριμο πρόσωπο, καθώς η οικογένεια Μητσοτάκη έχει κυριαρχήσει για δεκαετίες στην κεντρική πολιτική σκηνή και η νίκη του Κυριάκου σηματοδοτεί την επιστροφή των δυναστειών (Παπανδρέου ή Καραμανλή) που κυβέρνησαν τη χώρα με τη σειρά τους για περισσότερο από μισό αιώνα ενώ επισημαίνει πως οι οικογένειες αυτές έγιναν σύμβολα νεποτισμού και πελατειακών σχέσεων που έχουν καταστρέψει τη χώρα.

Ωστόσο, ο Μπάμπης Παπαδημητρίου «πήρε φωτιά» όταν διάβασε το άρθρο και καλεσμένος στον πρώην εργοδότη του, τον ΣΚΑΪ, εξαπέλυσε ένα δριμύ κατηγορώ κατά των ανταποκριτών του ξένου τύπου, λέγοντας ότι «έγλειφαν τα παπούτσια των Συριζαίων στα γεμάτα καπνό -και χασισοκαπνό κιόλας- γραφεία μέσα στο Μαξίμου και έγραφαν μετά ό,τι τους άφηνε το θολωμένο από το χασίσι μυαλό τους».

Κι όλα αυτά μέχρι σήμερα, που – όπως φαίνεται – το θέμα επιστρέφει στην επικαιρότητα, καθώς σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ, διενεργείται προκαταρκτική εξέταση για όσα έλεγε ο Μπάμπης Παπαδημητρίου.

«Όταν η πολιτική γελοιότητα συναντά τον άκριτο ζήλο του οσφυοκάμπτη λειτουργού, τότε ο τραγέλαφος συναντά την «κανονικότητα». Πληροφορηθήκαμε ότι διενεργείται προκαταρκτική εξέταση για τις ασυναρτησίες του βουλευτή της ΝΔ, κ. Μπάμπη Παπαδημητρίου, περί «χασισοκαπνού στο Μέγαρο Μαξίμου», σχολιάζουν χαρακτηριστικά πηγές του ΣΥΡΙΖΑ και προσθέτουν:

«Στην αρχή σκεφθήκαμε ότι η ΝΔ θα είχε στην κατοχή της έστω κάποια μικροποσότητα σοβαρότητας. Μετά σκεφθήκαμε ότι είναι μίας πρώτης τάξεως ευκαιρία να συμπεριληφθεί και αυτή στην προανακριτική για τη δήθεν σκευωρία της Novartis».

«Άλλωστε, με την κυβέρνηση της ΝΔ η αυτογελοιοποίηση δεν έχει πλέον όρια», καταλήγουν οι ίδιες πηγές.

Keywords
Τυχαία Θέματα