Σε κατ’ οίκον περιορισμό η 19χρονη παιδοκτόνος της Πετρούπολης – Προφυλακιστέα η μητέρα της

Συμφωνία ανακριτή και εισαγγελέα για την προφυλάκιση της μητέρας της παιδοκτόνουΔιαφωνία για την 19χρονη, με τον εισαγγελέα να προτείνει την προφυλάκιση και την ανακρίτρια να προτείνει να αφεθεί ελεύθερηΕν τέλει, της επιβλήθηκε κατ’οίκον περιορισμός έως ότου αποφανθεί το δικαστικό συμβούλιο

Προφυλακιστέα κρίθηκε η μητέρα της παιδοκτόνου της Πετρούπολης, η οποία σκότωσε το νεογέννητο παιδί της, αποφάσισαν ανακριτής και εισαγγελέας. Την ίδια ώρα, διαφώνησαν για τη 19χρονη

μητέρα του άτυχου παιδιού καθώς ο εισαγγελεάς πρότεινε την προφυλάκιση της ενώ η ανακρίτρια να αφεθεί ελεύθερη.

Έτσι, της επιβλήθηκε ο όρος του κατ’οίκον περιορισμού, μέχρι να αποφανθεί το δικαστικό συμβούλιο.

Ενώπιον του ανακριτή βρέθηκε την Πέμπτη η 19χρονη παιδοκτόνος μαζί με τη μητέρα της όπου περιέγραψαν όσα τραγικά διαδραματίστηκαν στο διαμέρισμα της Πετρούπολης με κατάληξη να βρεθεί το βρέφος στα σκουπίδια.

Η νεαρή έχει ομολογήσει πως σκότωσε το νεογέννητο βάζοντάς του χαρτί στο στόμα. Όπως έγινε γνωστό, η μητέρα της ήταν εκείνη που πέταξε το άψυχο κορμάκι του παιδιού στα σκουπίδια. Το ημερολόγιο έδειχνε 24 Φεβρουαρίου 2018. Οι δυο γυναίκες βαρύνονται με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση κατά συναυτουργία.

Τι είπαν στις απολογίες τους

Η 19χρονη φέρεται να υποστήριξε πως δεν άντεχε την κατακραυγή του κόσμου επειδή θα έφερνε στον κόσμο ένα παιδί χωρίς πατέρα. Όπως εξήγησε, έβλεπε το μωρό σαν κίνδυνο και ένιωθε ντροπή για τις πράξεις της. Έτσι, αμέσως μόλις το γέννησε είχε πάρει την απόφαση να το «διώξει» από κοντά της.

«Εγώ το σκότωσα», φέρεται να παραδέχτηκε η 19χρονη σε μία προσπάθεια να απαλλάξει τη μητέρα της από την κατηγορία, της συνέργειας σε ανθρωποκτονία. «Ένιωθα πανικό, φόβο, ντροπή. Την ημέρα του τοκετού πονούσα πολύ. Είπα στον αδελφό μου ότι πονάω και μου είπε ότι θα φέρει τον γιατρό. Ένιωσα έντρομη, και του είπα να μην τον φέρει, γιατί το πρόβλημα ήταν μια κύστη και πέρασε», φέρεται να είπε.

Είδε το μωρό της σαν εχθρό

«Ένιωθα ότι με απειλεί. Ήταν κίνδυνος. Ένιωθα την κατακραυγή του κόσμου επάνω μου. Έπρεπε να το ξεφορτωθώ», φέρεται να είπε χαρακτηριστικά η 19χρονη.

Ερωτηθείσα για την μη σταθερή ερωτική ζωή της, απάντησε πως μέσα από την συνεχή ανταλλαγή συντρόφων ένιωθε αποδεκτή. Όπως εξήγησε, μάλιστα, επειδή ήταν πολύ παχουλή, δεχόταν μπούλινγκ.

Keywords
Τυχαία Θέματα