Απαγχονίστηκε βρετανός τουρίστας στην Κέρκυρα – Είχε χάσει σε τροχαίο τα παιδιά του

Ενας 31χρονος βρετανός τουρίστας βρέθηκε νεκρός σε μπαλκόνι ενοικιαζόμενου διαμερίσματος, στον Κάβο της Νότιας Κέρκυρας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο 31χρονος, φέρεται να βρέθηκε τα ξημερώματα, απαγχονισμένος από τα κάγκελα του πρώτου ορόφου, όπου διέμενε.

Από τις έρευνες που διεξήχθησαν από τις αστυνομικές αρχές, μέχρι αυτή την ώρα, φέρεται να έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργεια.

Να σημειωθεί ότι ο βρετανός τουρίστας είχε χάσει τα δύο του παιδιά, όταν χτυπήθηκαν από αυτοκίνητο με τους δυο γονείς να μην μπορούν να διαχειριστούν την απώλεια των παιδιών

τους.

Στο δικαστήριο αποδείχτηκε πως ο οδηγός ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ και είχε κάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών.

Η δίκη διεξήχθη πριν από τρεις εβδομάδες και το δικαστήριο του επέβαλλε 9 χρόνια κάθειρξη, ποινή η οποία χαρακτηρίστηκε από την οικογένεια όχι ιδιαιτέρως αυστηρή, καλώντας παράλληλα την κυβέρνηση να καταθέσει «το συντομότερο δυνατό» τις προτάσεις της για αυστηροποίηση των ποινών που πρέπει να επιβάλλονται σε οδηγούς που προκαλούν θανατηφόρα ατυχήματα.

«Ο Ρις Πλατ εντοπίστηκε νεκρός σε δωμάτιο ξενοδοχείο στην Κέρκυρα, τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης 17 Μαΐου. Ο θάνατός του δεν θεωρείται ύποπτος. Τα συλλυπητήριά μας στην οικογένεια του που περνά δύσκολες στιγμές», αναφέρει η ανακοίνωση της βρετανικής αστυνομίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα