Πούμπουρας: Για να τους ηρεμήσω όλους να πω πως τελειώσαμε τα γυρίσματα με τις φάρσες και δεν πέθανε κανείς (video)

Ο Σάββας Πούμπουρας αποκάλυψε πως ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα της εκπομπής «Best Friend’s Fear» και απάντησε στα επικριτικά σχόλια πολλών για τις φάρσες.

«Όταν είμαι στο Twitter μιλάω και για άλλες εκπομπές. Ο τρόπος που εκφράζομαι είμαι σαν τηλεθεατής. Έτσι το βλέπω. Και να μην είχα κάνει εγώ την εκπομπή θα μπορούσα να πω να πάει κάποιος να κάνει τις φάρσες καλύτερα», εξήγησε ο παρουσιαστής.

Όσο για τα σχόλια «επωνύμων» για την εκπομπή δήλωσε στην κάμερα της εκπομπής «Το πρωινό»: «Οι εκπομπές αυτές σχολιάζουν

άλλες εκπομπές. Τι να κάνω; Να τους πω να μη σχολιάζουν; Η εκπομπή ναι, έχει και σκληρά κομμάτια. Δεν είπε κανείς ότι η φάρσα προκαλεί πάντα γέλιο. Και έχω και γυρίσματα που είναι σκληρά, δεν προκαλούν καθόλου γέλιο. Προκαλούν σφίξιμο στο στομάχι. Όταν κάθομαι να δω σαν τηλεθεατής την εκπομπή μου και πάλι έχω σφίξιμο στο στομάχι».

Όταν ρωτήθηκε αν έχει χαθεί το μέτρο στην εκπομπή είπε: «Ποιο είναι το μέτρο; Για να τους ηρεμήσω όλους. Τελειώσαμε τα γυρίσματα στις 15 Δεκεμβρίου. Δεν πέθανε κανένας».

Πηγή: Πούμπουρας: Για να τους ηρεμήσω όλους να πω πως τελειώσαμε τα γυρίσματα με τις φάρσες και δεν πέθανε κανείς (video) - altsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα