«Πόσο θα συνεχιστεί η σπέκουλα της ΝΔ για την τραγωδία», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ

Για υποκρισία που ξεπερνά κάθε όριο κατηγορεί ο ΣΥΡΙΖΑ τη Νέα Δημοκρατία με αφορμή τα όσα υποστήριξε η εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Μαρία Σπυράκη. Παράλληλα αναρωτιέται πόσο ακόμα θα συνεχιστεί η σπέκουλα και η προπαγάνδα της ΝΔ για την τραγωδία. Παράλληλα το Μαξίμου περνά

στην αντεπίθεση κατά της ΝΔ , σχολιάζοντας πως η Πειραιώς «δείχνει σήμερα το πραγματικό της πρόσωπο».

«Η υποκρισία της ΝΔ πραγματικά ξεπερνάει κάθε όριο. Κάθε μέρα που περνάει βυθίζεται περισσότερο στην ανυποληψία και την ανευθυνότητα», αναφέρει χαρακτηριστικά σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Σήμερα η κ. Σπυράκη με περίσσιο θράσος δήλωσε ότι ο κ. Μητσοτάκης ζητούσε από το 2007 κατεδάφιση των αυθαιρέτων. Λίγες μέρες πριν, ο κ. Βορίδης δήλωνε ότι η Ελλάδα έχει παντού αυθαίρετα, δεν είναι το Μονακό ή η Ελβετία, και δεν πρέπει να αναζητηθούν στη δόμηση οι αιτίες της καταστροφής», σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Τελικά τι από τα δύο ισχύει; Και πόσο θα συνεχιστεί η σπέκουλα και η προπαγάνδα της ΝΔ για την τραγωδία;», αναρωτιέται το γραφείο Τύπου του κόμματος.

ΝΔ: Κουρουμπλής και Βούτσης έδιναν εντολή να μη γίνουν κατεδαφίσεις

Έγγραφα που αφορούν την περίοδο 2015 με υπουργούς Εσωτερικών τότε, τον Παναγιώτη Κουρουμπλή και τον Νίκο Βούτση, που ζητούσαν την αναβολή κατεδαφίσεων έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα η εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ Μαρία Σπυράκη μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Epsilon.

Keywords
Τυχαία Θέματα