Πώς κόλλησε κορονοϊό ο Κελέτσης – Οι βόλτες χωρίς μάσκα με τον Μητσοτάκη (video)

Για το πώς κόλλησε κορονοϊό και πώς το αντιλήφθηκε μίλησε το πρωί της Τρίτης ο βουλευτής της ΝΔ Σταύρος Κελέτσης, ο οποίος γνωστοποιήθηκε χθες, Δευτέρα ότι βρέθηκε θετικός μετά από κρούσμα στο γραφείο του.

Αναλυτικότερα, ο «γαλάζιος» βουλευτής Έβρου παραμένει ασυμπτωματικός, ενώ εικάζει ότι προσβλήθηκε μετά τη συνάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Το Σάββατο ειδοποιήθηκα από έναν συνεργάτη μου ότι βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό. Αμέσως σήμανε συναγερμός, κλείσαμε το γραφείο, πήγαν όλοι οι συνεργάτες να κάνουν το τεστ

κι εγώ επειδή ήμουν στην Αθήνα λόγω των κοινοβουλευτικών υποχρεώσεων απευθύνθηκα στο ιατρείο της Βουλής και πήγα να κάνω το τεστ. Έφυγα αμέσως από το κοινοβούλιο, μπήκα σε καραντίνα και αργά το απόγευμα της Κυριακής είχα το απόγευμα το αποτέλεσμα που ήταν θετικό, μια βδομάδα πριν είχα κάνει το τεστ και ήταν αρνητικό», είπε στον ΑΝΤ1 ο κ. Κελέτσης.

«Ο πρωθυπουργός ήταν το προηγούμενο Σαββατοκύριακο στον Έβρο, ενώ εγώ την Τετάρτη που είχε προηγηθεί είχα κάνει το τεστ εδώ στη Βουλή και ήμουν αρνητικός. Μετά, όταν έφυγε ο πρωθυπουργός, εγώ τη Δευτέρα επέστρεψα στην Αλεξανδρούπολη και αργά το βράδυ γύρισα στην Αθήνα. Εγώ το εντοπίζω εκείνη την ημέρα, δηλαδή μετά την επίσκεψη του πρωθυπουργού», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Έκανε βόλτες με τον Μητσοτάκη χωρίς μάσκα

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι ο «γαλάζιος» βουλευτής το προηγούμενο Σαββατοκύριακο ξεναγούσε τον πρωθυπουργό και τη σύζυγό του στα βουνά και τα ποτάμια της Σαμοθράκης.

Μάλιστα, όπως φαίνεται και σε φωτογραφίες που ο ίδιος ανάρτησε, έλειπαν οι μάσκες κατά τη διάρκεια των ξεναγήσεων.

Η επίσκεψη του Πρωθυπουργού το Σαββατοκύριακο στη Σαμοθράκη ήταν μεστή και παραγωγική. Καταφέραμε να συνδυάσουμε τη…

Posted by Σταύρος Κελέτσης – Stavros Keletsis on Monday, October 19, 2020

Μάλιστα, αρκετοί ήταν αυτοί που διερωτήθηκαν αν ο κ. Μητσοτάκης θα πρέπει να τεθεί σε καραντίνα.

Σύμφωνα πάντως με διαρροές, ο κ. Μητσοτάκης έκανε τεστ και ήταν αρνητικό. Ωστόσο, καμία επίσημη ενημέρωση δεν υπάρχει για την ώρα σχετικά με την κατάσταση της υγείας του.

Keywords
Τυχαία Θέματα