«Ποντικοί» στα αποδυτήρια της Νις: Ο Ντόλμπεργκ έχασε ρολόι αξίας 70.000 ευρώ (video)

Άνω κάτω έχει γίνει η ομάδα της Νις στη Γαλλία, καθώς ο Κάσπερ Ντόλμπεργκ έχασε πανάκριβο ρολόι από τα αποδυτήρια στο αθλητικό κέντρο του συλλόγου. Ο ολλανδός άσος έκανε σχετική καταγγελία και απειλεί να μην αγωνιστεί… Πρόκειται για τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη της Νις.

Συγκεκριμένα, μία δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τον νεοαποκτηθέντα και προερχόμενο από

τον Άγιαξ άσος, στο προπονητικό κέντρο της γαλλικής ομάδας στη Νίκαια. Ο δανός επιθετικός διαπίστωσε ότι έλειπε από τα αποδυτήρια το ρολόι του, η αξία του οποίου εκτιμάται στις 70.000 ευρώ. Το συμβάν φέρεται να έγινε τη Δευτέρα (16/09).

Kasper Dolberg holandés de 21 años, mientras entrenaba en el Niza de Francia, le robaron un reloj de 70.000 €, dijo que no iba a jugar el finde hasta que aparezca. pic.twitter.com/59emTjDPGk

— Fútbol Mercado (@futmercadopases) September 20, 2019

Από εκείνη την ημέρα ο Ντόλμπεργκ φανερά εκνευρισμένος έχει ζητήσει να βρουν τον ένοχο, διαφορετικά δεν θα αγωνιστεί στο προσεχές παιχνίδι κόντρα στην Ντιζόν. Έκανε μάλιστα μήνυση κατά αγνώστων.

Το θέμα πήρε τεράστιες διαστάσεις, με τον πρόεδρο της Νις, Ζαν Πιερ Ριβέρ, να τονίζει: «Δεν θα κάνω τίποτα για ένα χαμένο ρολόι. Δεν θα βοηθήσω και δεν θέλω να ξέρω τίποτα σχετικό με αυτό το θέμα». Από την πλευρά του, ο τεχνικός του συλλόγου, Πάτρικ Βιεϊρά, έχει αποφασίσει να παρατάξει κανονικά τον δανό φορ στην ενδεκάδα με το… έτσι θέλω.

Aus der eigenen Kabine – 70 000-Euro-Uhr von Sturm-Talent Dolberg gestohlen https://t.co/Sk7NOACVuT

BILD (@BILD) September 20, 2019


Σημειώνεται πως από την ομάδα έγινε γνωστό ότι τα νουλαπάκια των παικτών στα αποδυτήρια ασφαλίζονται, αναφέροντας ακόμα ότι στους εσωτερικούς χώρους υπάρχουν κάμερες ασφαλείας.

Μένει να φανεί τι διαστάσεις θα πάρει το θέμα τα επόμενα 24ωρα και ποιες θα είναι οι κινήσεις του Κάσπερ Ντόλμπεργκ, ο οποίος μέχρι τώρα έχει αγωνιστεί για μόλις 79′ με τον γαλλικό σύλλογο.

Kasper #Dolberg fue noticia y no por algo muy agradable: el jugador llegó hace una semana al #Niza y tras un entrenamiento, ¡le robaron un reloj valuado en 70 mil euros directamente en el vestuario!

Keywords
Τυχαία Θέματα