Ακριβοπούλου- Καψώχας κατά Τσακαλώτου για τις δηλώσεις του περί ΕΡΤ

Έντονη ήταν η αντίδραση της Κατερίνας Ακριβοπούλου και του Σωτήρη Καψώχα στις δηλώσεις του Ευκλείδη Τσακαλώτου που άφηνε αιχμές για την ΕΡΤ κατά τη διάρκεια της διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ.

Η Κατερίνα Ακριβοπούλου με ανάρτησή της στο facebook αναφέρει ότι “η απροκάλυπτη και χολερική κριτική στο γεγονός ότι η “συριζαϊκή” ΕΡΤ

είχε το… θράσος να έχει μία και μοναδική εκπομπή με αριστερούς δημοσιογράφους, που εκφράζουμε τις ίδιες προσωπικές- και όχι εντεταλμένες- απόψεις καμιά τριανταριά χρόνια τώρα, σε όποια ΜΜΕ και αν βρεθήκαμε. Αν του χαλάσαμε το όραμα πρόβλημα του. Αυτά προς το παρόν…”

Λίγη ώρα αργότερα τις δηλώσεις Τσακαλώτου σχολίασε και ο συμπαρουσιαστής της Κατερίνας Ακριβοπούλου, Σωτήρης Καψώχας, στο ίδιο μήκος κύματος, γράφοντας: “Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος -δίκην αυτοκριτικής για τους άλλους όχι για τον εαυτό του- κατάλαβε επιτέλους ότι οι εκλογές χάθηκαν λόγω της Συριζαϊκής ΕΡΤ και των αριστερών δημοσιογράφων που έκαναν κριτική στον Κυριάκο Μητσοτάκη, αλλά παρεμπιπτόντως και στον ίδιο για τον τρόπο με τον οποίο έκανε την διαπραγμάτευση με τους δανειστές”.

Keywords
Τυχαία Θέματα