Πόλο – Γυναικών: Κυπελλούχος ο Ολυμπιακός, αήττητο νταμπλ (video)

Το 2ο Κύπελλο της ιστορίας της κατέκτησε το βράδυ του Σαββάτου (18/07) στο «Ρέστειο» κολυμβητήριο του Παλαιού Φαλήρου η ομάδα πόλο γυναικών του Ολυμπιακού.

Οι «ερυθρόλευκες» επικράτησαν με 16-4 του πρωτάρη Νηρέα Χαλανδρίου στον τελικό του Final-4 του Κυπέλλου Ελλάδος και έτσι επέστρεψαν στην κορυφή μετά από το 2018.

Ο Ολυμπιακός παράλληλα έφτασε και στο 2ο νταμπλ της ιστορίας του αφού και το 2018

και το 2020 είχε κατακτήσει το πρωτάθλημα. Το παιχνίδι δεν αντέχει κριτικής και ο Ολυμπιακός παίζοντας και χωρίς τις Ασημάκη-Τσουκαλά έφτασε εύκολα στη νίκη έχοντας ένα σερί 10-0…

MVP η Ελευθερία Πλευρίτου

Η διεθνής πολίστρια του Ολυμπιακού Ελευθερία Πλευρίτου ψηφίστηκε από τα ΜΜΕ πολυτιμότερη παίκτρια του 3ου Final-4 του Κυπέλλου.

Η Πλευρίτου ήταν και πρώτη σκόρερ με 6 γκολ στο Final-4. Καλύτερη τερματοφύλακας ψηφίστηκε η Χρυσή Διαμαντοπούλου του Ολυμπιακού.

Τα στατιστικά του ματς

Στα στατιστικά στοιχεία του αγώνα, ο Ολυμπιακός πέτυχε 5 γκολ στην κόντρα, 8 από την περιφέρεια, 2 από φουνταριστό και είχε 1/3 στον παίκτη παραπάνω, ενώ ο Νηρέας Χαλανδρίου πέτυχε 2 γκολ από περιφέρεια, 2/6 στον παίκτη παραπάνω και είχε 0/1 πέναλτι.

Ολυμπιακός – Νηρέας Χαλανδρίου 16-4

Τα οκτάλεπτα: 3-0, 4-0, 5-1, 4-3

Ολυμπιακός (Χάρης Παυλίδης): Διαμαντοπούλου, Πλευρίτου Ε. 3, Μπενέκου 1, Ελευθεριάδου 1, Κανετίδου 1, Αβραμίδου 1, Κρίστμας, Πλευρίτου Μ., Δούλη 1, Πλευρίτου Β. 3, Σιούτη 2, Μυριοκεφαλιτάκη 2, Φουντωτού, Χαλδαίου 1, Δουρέκα

Νηρέας Χαλανδρίου (Ευτυχία Καραγιάννη): Λάζαρη, Κοβάτσεβιτς Ε., Μαυρωτά 1, Μαντουδιώτη, Τριχά, Πάτερου, Τορνάρου 1, Μπόβαλη, Αγγελίδη 1, Παπαναστασίου, Κάσσαρη, Νιαρχάκου 1, Κοτσάφτη, Παναγιότι, Κοβάτσεβιτς Σ.

Ημιτελικοί

ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ – ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ 15-12

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 9-5

Keywords
Τυχαία Θέματα